search

Vuokraa loma-asunto Flevolandista

Flevoland on suosittu lomakohde veden äärellä - täältä löydät tekemistä koko perheelle. Flevoland sijaitsee noin tunnin ajomatkan päässä Amsterdamista, joten voit yhdistää vaikkapa kaupunkiloman rentoutumiseen. Tämä takaa myös sen, että Flevolandiin on helppo ja nopea saapua pääkaupungista, matkustitpa sitten autolla tai lentokoneella. Vuokraa loma-asunto Flevolandista NOVASOLin kautta ja vietä ikimuistoinen koko perheen loma!

Vuokraa loma-asunto Flevolandista

Varaa loma-asunto Flevolandista

Flevoland sijaitsee veden äärellä, joka tietysti tarkoittaa upeita hiekkarantoja ja monia aktiviteetteja. NOVASOLilta löydät majoitusvaihtoehtoja vaikkapa suoraan rannalta!

 

Flevoland sijaitsee tarkemmin Ijsselmeerin rannalla - se on keinotekoinen murtovesiallas, joka syvyytensä puolesta sopii hyvin myös lapsiperheille. Alueella on myös runsaasti metsiä ja luontopolkuja joissa voit tutustua upeaan luontoon. Tutustu Hollannin tyypillisiin maisemiin tuulimyllyineen vaikkapa koko perheen pyöräretkellä! Flevoland tarjoaa mahdollisuuden rentoutua kellon ympäri.

Nähtävyydet Flevolandissa

Flevolandissa ei tekeminen lopu kesken. Suosittuja aktiviteetteja varsinkin lapsiperheiden keskuudessa ovat Walibi Holland-huvipuisto sekä aktiviteettipuisto De Voorst, josta löydät muun muassa köysiratoja, boulderointiseiniä, trampoliineja ja minigolfratoja. Yksi suosituimmista nähtävyyksistä on Schokland - entinen saari koristaa myös UNESCOn maailmanperintölistaa. Kaiken tämän lisäksi suosittelemme vierailemaan edes yhdessä monista vanhoista kirkoista sekä Flevolandin pääkaupungissa Lelystadissa, jossa on runsaasti kauppakeskuksia ja kulttuurikohteita.

 

Haluatko lomalle Flevolandiin? Vuokraa juuri sinun tarpeillesi sopiva majoitus NOVASOLilta, ja voit olla varma majoituksen turvallisuudesta ja luotettavuudesta. Vuokraa loma-asunto Alankomaista ja suuntaa lomalle Flevolandiin tai tutustu muihin kohteisiin verkkosivuillamme!