search

Vuokraa loma-asunto Etelä-Hollannista

Pohjanmeren rannalla Alankomaiden länsiosassa sijaitseva Etelä-Hollanti on Alankomaiden kahdestatoista provinsseista suurin sekä yksi tiheimmin asutuista. Alue tunnetaan pitkistä rannoistaan sekä upeista merenrannalla sijaitsevista loma-kohteistaan. Erityisesti Scheveningenin ja Bloemendaaalin resortit houkuttelevat runsaasti vieraita vuodesta toiseen nauttimaan Etelä-Hollannin upeasta seudusta. Alueen suurimmat kaupungit, Haag ja Rotterdam ovat upeita kaupunkikohteita, joissa riittää nähtävää ja koettavaa. Vuokraa loma-asunto Alankomaista ja suuntaa lomalle Etelä-Hollantiin!

Vuokraa loma-asunto Etelä-Hollannista

Loma Alankomaiden rannikolla

Vuokrattava loma-asunto Etelä-Hollannista sopii erinomaisesti heille, jotka haluavat nauttia lomasta Alankomaihin tutustuen omaa aikataulua noudattaen. Etelä-Hollannin seutu tarjoaa myös upeaa luontoa, kuten metsiä, hiekkadyynejä ja rantoja, sekä kauniita promenadeja ja pieniä paviljonkeja, jotka kutsuvat sinut nauttimaan lounasta tai illallista auringonlaskua ihaillen. Vuokraa loma-asunto Etelä-Hollannista ja nauti seudun tarjoamasta upeasta ympäristöstä. Voit tutustua seutuun erilaisten retkien muodossa, ajella hiljaisia maaseututeitä pitkin ja vierailla autenttisissa kylissä.

Loma Etelä-Hollannissa

Etelä-Hollanti tarjoaa täydelliset puitteet rentoutumiseen, mutta sopii erinomaisesti myös aktiivisempaa menoa kaipaaville lomailijoille. Noordwijkissa sijaitsevassa Duinpark De Witte Raaf –lomakylässä voit majoittua tilavassa huvilassa tai viihtyisästi kalustetussa paritalossa, jotka tarjoavat tilaa joka kuudelle hengelle. Loma-asunnot Alankomaissa tarjoavat kaikkea, mitä voit majoitukseltasi toivoa: televisio, internet, mikroaaltouuni, jääkaappi, puutarhakalusteet ja lelut kuuluvat loma-asuntojen varusteluun. Voit viettää päivän rannalla tai tutustua seudun nähtävyyksiin, mikä vain sopii parhaiten sinun lomasuunnitelmiisi.

Loma Etelä-Hollannissa

Haag

Etelä-Hollannin pääkaupunki Haag on Alankomaiden kolmanneksi suurin kaupunki ja suosittu vierailukohde. Kaupunki tarjoaa runsaasti nähtävää ja koettavaa. Esimerkiksi Rauhan palatsi, jossa kansainvälinen tuomioistuin sijaitsee, sekä yksi Alankomaiden kuningasperheen virallisista palatseista, Noordeinden linna, ovat Haagin merkittäviä nähtävyyksiä. Kaupunkikuva muodostuu upeasta sekoituksesta erittäin moderneja rakennuksia sekä vanhan kaupungin alkuperäisistä taloista.

Keukenhof

Lähellä Pohjois-Hollannin rajaa sijaitsevasta Lissen kunnasta löydät Keukenhofin, joka on tulppaaneihin ja muihin sipulikukkiin erikoistunut puistoalue. 32 hehtaarin suuruinen puisto on erittäin suosittu käyntikohde, joka on tavallisesti avoinna keväisin maaliskuusta toukokuuhun. Sanotaan, että tässä maailmankuulussa puistossa tulppaanit kukkivat kaksi kertaa niin kauniisti, kuin missään muualla maailmassa.

Loma Etelä-Hollannissa

Delft

Rotterdamin pohjoispuolella sijaitseva Delftin kaupunki tunnetaan historiallisesta kaupunkikeskustasta ja upeista kanaaleista. Delft on yksi Alankomaiden vanhimmista kaupungeista ja suosittu käyntikohde. Kaupungi on hyvin kuvauksellinen ja sen lukuisiin katuihin tutustuu parhaiten jalan. Hae ja varaa loma-asunnot Alankomaista ja lähde tutkimusmatkalle ihastuttavalle Etelä-Hollannin seudulle!