search

Vuokraa loma-asunto Drenthestä

Loma Hollannissa on muutakin kuin värikkäitä tulppaaneja ja hyviä juustoja. Drenthen provinssi on oiva kohde, jos etsit täydellistä rentoutumista ja rauhaa. Ota siis irtiotto arjesta ja vuokraa loma-asunto Drenthestä! Drenthen uniikit maisemat ja historiallinen tunnelma yhdistettynä paikallisten ystävällisyyteen luovat alueelle karisman, jota on vaikea vastustaa.

 

Vuokraa loma-asunto Drenthestä

Aktiivilomat Drenthessä

Loma-asunto vihreiden niittyjen keskellä - ei huono idea, eihän? Drenthessä voit harrastaa monenlaisia urheilulajeja puhtaan luonnon keskellä. Suosittuja aktiviteetteja ovat esimerkiksi vaellukset, pyöräily ja ratsastus. Drenthessä on myös kolme kansallispuistoa, jotka tarjoavat upeita maisemia.

 

Nähtävyydet Drenthessä
 

Olitpa sitten Drenthessä tai muualla Hollannissa, tulet aina löytämään mielenkiintoisia nähtävyyksiä. Yksi suosituimmista kohteista on kunnan pääkaupunki Assen, joka tarjoaa nähtävää erityisesti kulttuurin ja historian saralla. Assenin vanhakaupunki ja monet museot, galleriat ja teatterit takaavat että tekeminen ei lopu kesken. Moottoriurheilun ystävät voivat vierailla TT Circuit Assen -radalla tutustumassa vaikkapa moottoripyöriin. Assenissa on tekemistä koko perheelle, sillä kaupungissa on myös monia eläin- ja huvipuistoja.

 

Vuokraa loma-asunto Drenthestä

 

Varaa loma-asunto Drenthestä


Loma-asuntomme Drenthessä sijaitsevat usein keskeisellä paikalla, joten saapuminen perille on helppoa. Jos kuitenkin kaipaat ennen kaikkea rauhaa, voit valita kohteen hieman syrjemmästä - meille on tärkeintä että majoitus vastaa juuri sinun tarpeitasi. Vuokraa loma-asunto Alankomaista NOVASOLin kautta tai selaa muita vaihtoehtoja verkkosivuiltamme!