Loma-asunnon vuokran maksaminen

Kun olet varannut loma-asunnon NOVASOLin kotisivulta, saat varauksesta automaattisen vahvistuksen sähköpostiisi, ja linkin jonka kautta voit suorittaa maksun. Toimitusmaksu (25 % lopullisesta vuokrahinnasta) on maksettava 8 päivän kuluessa siitä, kun olet varauksesi tehnyt tai muuten varauksesi voi peruuntua. Jäljelle jäänyt summa vuokrasta on maksettava viimeistään 6 viikkoa ennen saapumistasi loma-asunnolle. Jos varauksesi ja saapumispäiväsi välinen aika on lyhyempi kuin 6 viikkoa, maksat koko vuokrasumman samalla kertaa. Jos saapumispäiväsi ja varauksesi välinen aika on 26 päivää lyhyempi, voit maksaa ainoastaan pankki-/luottokortilla. Muussa tapauksessa voit myös maksaa pankkisiirrolla. Muista ilmoittaa varausnumerosi, kun maksat vuokran tilisiirrolla.

Huom! Luethan voimassa olevat vuokraehtomme ennen lähtöäsi loma-asunnolle.

Maksu pankkisiirrolla

NOVASOL A/S

Virumgaardsvej 27
2870 Virum
DENMARK

IBAN: DK72 3000 3119 5595 29

SWIFT: DABADKKK

Maksu luottokortilla

Voit maksaa loma-asuntosi vuokran Mastercard- ja VISA-luottokorteilla. Kun maksat luottokortilla, ilmoita kortinhaltijan nimi, kortin numero, viimeinen voimassaolokuukausi sekä mahdollinen CVC-numero (turvakoodi). Kolminumeroinen CVC-koodi sijaitsee pankkikortin kääntöpuolella olevan allekirjoitusnauhan lopussa. CVC-koodi on otettu käyttöön verkossa kortilla tapahtuvien maksujen turvallisuuden lisäämiseksi.

Tiedot tallentuvat salatussa muodossa Telecom Scandinavian (NOVASOLin yhteistyökumppani) palvelimille. Kaikki maksuasi koskeva yhteydenpito tapahtuu turvallisesti SSL-linkin kautta.

Maksut saavuttaessa

Vuokrasumman lisäksi voi varaukseen sisältyä lisämaksuja (esim. takuumaksu, käyttökustannukset, loppusiivous), jotka maksetaan saapumisen yhteydessä käteisellä asunnolla/avaimen luovutuspaikalla. Tietoa lisämaksuista löytyy loma-asunnon esittelysivulta ja/tai matkadokumenteissasi.