Hyvä tietää

Tutustu kohdemaihin etukäteen

Jotta loman suunnittelu ja järjestely onnistuisi parhaimmalla mahdollisella tavalla ja lomalla vältyttäisiin suuremmilta yllätyksiltä, kannattaa aina tutustua etukäteen tulevaan kohdemaahan ja sen käytäntöihin. Valitse haluamasi maa "Hyvä tietää" -kohdan pudotusvalikosta nähdäksesi vinkit kyseisestä maasta. Jokaisen maan sivulta löydät hyödyllistä ja arvokasta tietoa asumisesta loma-asunnoissamme kyseisessä maassa. Lisätietoja eri maista ja niiden nähtävyyksistä, käyntikohteista ja muista lomavinkeistä löydät lisäksi erilliseltä kohdesivulta.

Mikäli sinulla on jotakin yleistä kysyttävää loma-asunnoistamme, vuokraamisesta ja muista siihen liittyvistä asioista, kurkkaa Usein kysytyt kysymykset -sivumme täältä! Olemme koonneet kyseiselle sivulle kattavasti tietoa niistä asioista, joista asiakkaat useimmiten meitä lähestyvät.

Voit myös aina olla yhteydessä asiakaspalveluumme, mikäli jokin asia kohdemaassa tai jossakin tietyssä loma-asunnossa askaruttaa mieltäsi ennen lomalle lähtöä. Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään. Palvelemme sinua puhelimitse arkisin klo 9-17 ja sähköpostitse osoitteessa novasol@novasol.fi. Pyrimme vastaamaan sähköpostitiedusteluihin mahdollisimman pian!

Tervetuloa vuokraamaan mökit, huvilat ja huoneistot 26 Euroopan maasta helposti ja turvallisesti kauttamme!

 

Hyvä tietää