Lemmikkiystävälliset mökit Tanskassa

Kun haluat lomailla yhdessä koirasi kanssa, ei kannata suunnata merta edemmäs kalaan. Löydät meiltä lomamökit Tanskasta, joihin voit ottaa myös lemmikkisi mukaan.

Tanska on suosittu lomakohde meidän suomalaisten keskuudessa ja erityisesti lapsiperheitä kiinnostaa lomamökki Tanskassa. Tiedämme, miten tärkeää on ottaa lemmikki mukaan elämän kaikkiin riemuihin, joten voimme ilolla vuokrata sinulle myös lemmikkiystävälliset vuokramökit ja lomahuvilat Tanskasta. Koirat ja kissat ovat tervetulleita lemmikit salliviin loma-asuntoihin ilman lisämaksua!

Loma lemmikin kanssa Tanskassa

Lemmikit tervetulleita

Vuokrattavat mökit Tanskassa, jotka ottavat vastaan myös lemmikkisi on merkitty vihreällä Lemmikit tervetulleita -symbolilla.

Kun näet tämän merkin, tiedät että voit ottaa mukaasi kaksi koiraa tai kissaa ja ne voivat asua kanssasi vuokratalossa Euroopassa ilman lisäkustannuksia. Jos haluat ottaa enemmän lemmikkejä mukaan, muistathan ottaa meihin ensin yhteyttä, jotta voimme tarkistaa lisälemmikkien hyväksynnän talon omistajalta.

Jotkut vuokrahuvilat Tanskassa on merkitty myös plusmerkillä. Tämä tarkoittaa, että loma-asunto on erityisen lemmikkiystävällinen monella tapaa. Tontti voi olla yli 500m2:n kokoinen ilman laitettua puutarhaa. Tieto läheisestä eläinlääkäristä voi myös antaa talolla plusmerkin.

NOVASOLin palvelutoimistot Tanskassa kertovat myös mielellään lisävinkkejä siitä, mitä sinä ja karvainen kaverisi voitte puuhailla vuokrakohteen lähellä. Henkilökunnallamme on hyvä paikallistuntemus ja he osaavat neuvoa, mitä alueella tapahtuu ja missä kannattaa vierailla. Meillä on yli 25 palvelutoimistoa Tanskassa mökkivuokraajille. Vuokraa mökki Tanskasta ja saat yleensä palvelua aina melko läheltä myös paikan päältä. Avainten nouto ja monet muut lisäpalvelut tapahtuvat usein palvelutoimistoistamme käsin. Autamme myös loppusiivousten, lakanoiden vuokrauksen sekä uima-altaallisten huviloiden hoitamisessa.

Mitä tulee ottaa huomioon?

Moni vuokramökki Tanskassa ottaa vastaan myös lemmikkisi. Kannattaa toki huolehtia ennen matkaa siitä, millaisia sääntöjä lemmikin mukana ottamisen suhteen kyseisessä maassa on. Huvilan vuokraus Tanskasta lemmikin kanssa voi edellyttää tiettyjä toimenpiteitä, joista löydät lisätietoja englanniksi täältä Fødevarestyrelsen. Sivustolta löydät kaikki tiedot siitä, mitä matkustaminen Tanskaan lemmikin kanssa vaatii.

Loma lemmikin kanssa Tanskassa

Upea loma Tanskassa

Tanska koostuu suurelta osin saarista. Se on pieni maa ja tiheään asuttu ja tunnettu erityisesti pitkistä hiekkarannoistaan.

Luonto onkin Tanskan yksi ylpeyden aihe, löydät maasta kumpuilevaa mäkimaisemaa jääkauden jäljiltä, niittyjä, kallioita sekä kymmeniä kilometrejä hiekkarantaa. Tanskan olosuhteet sekä läheinen sijainti on tehnyt sen, että vuokramökit Tanskasta ovat erittäin suosittuja myös suomalaisten keskuudessa.

Löydät Tanskasta myös monia hienoja ja erilaisia matkakohteita. Vuokraa talo Jyllannin pidetyltä niemimaalta, kuten sen länsirannikolta tai pohjoisempana sijaitsevasta Skagenista tai Lökkenistä. Vuokrahuvilat Tanskan saarilta, kuten Sjellanti, Lollanti, Bornholm ja Falster ovat myös erittäin suosittuja. Niistä löydät lomaparatiisit kuten Marielyst ja Dueodde. Löydät lemmikkiystävälliset vuokratalot Tanskasta joka puolelta maata. Nämä loma-asunnot Tanskassa ovat erittäin suosittuja, joten kannattaa kiirehtiä varauksen kanssa.

Kaikki mukaan

Mökkivuokraus Tanskasta lemmikin kanssa on erittäin suosittua. On kivaa käydä koiran kanssa kävelyretkillä rannoilla tai lähteä tutustumaan erilaisin kohteisiin.

Olisihan se tylsää jättää yksi perheenjäsen kotiin ja lähteä nauttimaan lomasta, kun moni vuokrataloa Tanskassa kuitenkin sallii lemmikin mukaan ottamisen. Hoitopaikankin järjestäminen voi olla haastavaa. Loma-asunto Tanskassa toimii kuin toisena kotina koko perheelle, joten se on turvallinen ja ihana paikka viettää lomaa juuri haluamallasi kokoonpanolla. Upeat Tanskan nähtävyydet ovat yksi hyvä syy vuokrata mökki Tanskasta. Aikuiset nauttivat tanskalaisesta arkkitehtuurista, ulkoilmaelämästä sekä ihanista rannoista, kun taas lapsia saattaa kiinnostaa enemmän huikeat huvipuistot, eläintarhat ja muut mielenkiintoiset lasten kohteet ympäri maan. Vuokramökki Tanskassa onkin hyvä tapa aloittaa loman rakennus juuri sellaisista ainesosista, joista itse haluatte. Loma-asunnon vuokraus Tanskasta koiran kanssa on upea mahdollisuus, jota ei kannata ohittaa!

Loma Tanskassa lemmikin kanssa

Vuokraa mökki Tanskasta ja ota lemmikkisi mukaan

NOVASOL perustettiin nimellä Nordisk familjeferie jo vuonna 1968 ja olemme tällä hetkellä Euroopan johtava loma-asuntojen välittäjä, joka tarjoaa myös vuokratalot Tanskasta laatutakuulla. Löydät meiltä laajan tarjonnan ja myös upeat, lemmikkiystävälliset vuokramökit Tanskasta ympäri maan.

Vuokraa mökki Tanskasta ja pääset nauttimaan maasta kuten paikalliset itse. Jokainen mökki ja huvila Tanskassa on nimittäin yksityisen omistama, joten jokainen kohde on myös yksilöllinen. Etsi sopiva huvila tai mökki Tanskasta ja lähde lomalle lemmikin kanssa tai ilman. Me olemme varmistaneet jokaisen loma-asunnon laadun ja tarkistamme sen myös säännöllisesti, joten tiedät mitä vuokraat. Löydät kaikki vuokrattavat huoneistot, huvilat ja mökit Tanskasta suoraan täältä kotisivuiltamme ja voit vuokrata niitä vuorokauden ympäri. Jos tarvitset apua mökkivuokrauksessa Tanskassa tai muualla Euroopassa, niin ota ihmeessä yhteyttä asiakaspalveluumme. Tervetuloa lomalle Tanskaan ja vuokraamaan unelmiesi lomamökki Tanskasta laatutakuulla NOVASOLin kautta