Vuokraa mökki Saimaalta

NOVASOLilla on paljon upeita mökkejä Saimaalla ja muualla Itä-Suomessa, sillä toimintamme Suomessa alkoi nimenomaan Mikkelin alueelta. Saimaa on Suomen suurin järvialue ja se koostuu Suur-Saimaan lisäksi useasta pienemmästä järvestä. Mökki Saimaalta on mahtava tukikohta seikkailuille, sillä järvi on tunnettu kauniista kalliosaaristaan sekä idyllisistä poukamistaan, joissa voi nauttia auringonpaisteesta tai vaikka kalastaa. Saimaannorppa, uhanalainen ja ainutlaatuinen pikkuveijari, asuu vain Saimaalla, joten huvila tai mökki Saimaalta on paikka, jossa voit hyvällä tuurilla bongata tämän sympaattisen eläimen. Voit nähdä norppia polskimassa erityisesti kansallispuistoalueilla kuten kauniissa Linnansaaressa tai Kolovedellä. Jotkut vuokraamamme mökit Saimaalla tarjoavat lisäpalveluina myös mahdollisuuden melonta- ja veneretkiin kansallispuistoissa.

Vuokraa mökki Saimaalta

Taidetta, oopperaa ja makuelämyksiä Etelä-Savosta

Upean luonnon lisäksi mökki Saimaalta tarjoaa vierailleen monenlaisia mahdollisuuksia. Saimaan ympäristön viihtyisät pikkukaupungit ja kylät heräävät eloon erityisesti kesäaikaan. Vuokraa mökki Mikkelistä ja lähde lasten kanssa viihtymään Visulahden huvipuistoon. Taiteen ystäville alueelta löytyy mm. Taidekeskus Salmela Mäntyharjulla sekä Riihisaari Savonlinnassa. Savonlinnan upeassa keskiaikaisessa Olavinlinnassa järjestetään joka vuosi heinäkuussa mahtavat oopperajuhlat, jotka vetävät vieraita ympäri maailmaa. Paikallisista herkuista kannattaa maistella ainakin muikkuja ja lörtsyjä, joita löytyy varmasti jokaiselta torilta ja markkinapaikalta. Lähi- ja luomuruokaelämyksiä on tarjolla erityisesti Mikkelin ympäristössä.

Loma Saimaalla

Varaa mökki Saimaalta upeista maisemista

Mökin vuokraus Saimaan alueelta kannattaa muulloinkin kuin kesällä, sillä Itä-Suomessa on yleensä hyvin lunta talvella. Monet lähialueen yritykset tarjoavat erilaisia välineitä hiihtoon, lumikenkäilyyn tai vaikkapa ohjattuja moottorikelkkasafareita. Mökit Saimaalla tarjoavat myös ainutlaatuisia kokemuksia avantouinnin tai retkiluistelun merkeissä. Luminen luonto on upean hiljainen ja kaunis ja siitä pääset varmasti nauttimaan NOVASOLin vuokramökeissä Itä-Suomessa. Syksyisin hyvät marja- ja sienimetsät tarjoavat antimiaan ja keväällä vuokramökki tarjoaa oivan mahdollisuuden seurata luonnon heräämistä eloon.

Tervetuloa vuokraamaan mökkejä Järvi-Suomesta ja sen suurimman helmen, Saimaan, rannoilta. Mökin vuokraaminen käy helposti, turvallisesti ja taatusti täällä kotisivuillamme, sillä jokainen mökki on etukäteen tarkistettu ennen kuin se on hyväksytty valikoimiimme!