Vuokramökit Roslagenissa

Tervetuloa NOVASOLille vuokraamaan mökkejä Roslagenista! Löydät Roslagenin heti Tukholman pohjoispuolelta ja alue koostuu Norrtäljen, Vaxholmin, Östhammarin ja Österåkerin saaristopitäjistä. Alue kuuluu Roslagenn mökkirikkaimpiin ja tietenkin löydät mökkejä Roslagenista myös NOVASOLilta!

Aktiviteetteja suurille ja pienille

Vuokramökki tai –huvila Roslagenista merkitsee paitsi rentoutumista myös seikkailuja. Löydät Roslagenista paljon erilaisia kulttuurikokemuksia esimerkiksi kaunista käsityöläistaidetta ja hyvin säilyneitä ruukkeja idyllisessä miljöössä. Alueella on myös paljon tapahtumia ja voit käyttää hyödyksesi myös opastettuja kierroksia tai tutkia itseksesi esim. alueen museoita. Kannattaa myös lähteä mökiltä Roslagenin kirkkoihin, sillä ne ovat tunnettuja keskiaikaisesta taiteestaan.

Jos etsit luontoelämyksiä, viihdyt varmasti mökeissämme Roslagenissa. Loma-asuntomme ovat aina lähellä kaunista luontoa saariston kimalluksella ja metsien vehreydellä maustettuna. Pyöränvuokraus on mainio tapa tutkia lähialuetta, mutta löydät myös monia hienoja vaelluspolkuja alueelta.

Loma Tukholmassa

Idyllisiä kaupunkeja ja valloittava saaristo

Tiesitkö, että Roslagenista löytyy vähintään 13000 saarta? Vuokraa mökki Roslagenista ja pääset melomaan ja soutelemaan niiden lomaan. Vuokrakanootteja –ja kajakkejakin löytyy monista paikoista ja voit myös lähteä opastetulle kalastusretkelle. Huvila tai mökki idyllisessä miljöössä on varmasti paras paikka rentouttavalle lomalle.

Österåker tarjoaa sinulle meren läheisyyttä, mutta kuntakeskus Åkersbergassa pääset myös ostoksille, kahviloihin ja shoppailemaan. Vaxholm on portti saaristoon, ja mökki Vaxholmista on loistava lähtökohta tutustua saaristoon. Löydät alueelta ihania putiikkeja ja kivoja kahviloita keskeltä kauneinta luontoa. Idyllinen pikkukaupunki, Norrtälje, on Roslagenin pääkaupunki, jonka maisemat hurmaavat ja ilmapiiri on erityinen. Östhammarin historia ulottuu aina 1300-luvulle, jolloin kaupunki sai etuoikeuksia. Tänä päivänä voit helposti tutustua kaupunkiin ja sen historiaan turistikierroksilla. Kannattaa tutustua myös Östhammarin Valtiopäivätaloon ja syödä jossain rannan ihanista ravintoloista.

Vuokraa mökki Roslagenista NOVASOLin kautta

Ruotsin suurimpana mökkivälittäjänä voimme ylpeänä tarjota myös vuokramökkejä Roslagenista. Kaikki NOVASOLin mökit Roslagenissa ovat etukäteen valikoituja ja tarkistettuja henkilökuntamme toimesta. Lisäksi vuokriimme sisältyy aina turvallisuuspaketti peruutusturvineen.

Voit etsiä ja vuokrata mökit Tukholmasta ja sen ympäristöstä täällä kotisivuillamme. Laita haluamasi hakuehdot ja löydä unelmiesi kesämökki Roslagenista. Voit myös aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, kun haluat apua mökkivuokrauksessa.