Lemmikkiystävälliset mökit Ruotsissa

Vuokraamalla mökin varmistat, että kaikki voivat yhdessä nauttia lomastaan Ruotsissa. Sinunei tarvitse jättää myöskään lemmikkiäsi kotiin, sillä voit ottaa sen mukaasi! Lomat on mukava viettää yhdessä rakkaiden kanssa, joihin luonnollisesti lasketaan myös nelijalkainen ystäväsi. Seuraavan kerran kun kaipaat lomalle kotoisissa tunnelmissa, tutustu tarjontaamme ja vuokraa lemmikkiystävällinen mökki Ruotsista.

Lemmikkiystävälliset mökit Ruotsissa

Lemmikit tervetulleita - ilman lisämaksua

Täällä NOVASOLilla meistä on itsestään selvää, että nelijalkainen perheenjäsen lähtee myös lomalle mukaan. Siksi me tarjoamme lemmikkiystävällisiä loma-asuntoja, joissa niin koirat kuin kissatkin viihtyvät. Eikä se maksa sinulle sen enempää - ei edes siivouksessa.

NOVASOLilla on useita tuhansia vuokrattavia loma-asuntoja ja mökkejä, joihin lemmikkieläimet ovat tervetulleita. Näissä vuokrakohteissa lemmikkisi saa majoittua ilman lisämaksua. Ruotsissa, sekä monissa muissa Skandinavian ja Keski-Euroopan maissa, asunnonomistajat sallivat yleensä kaksi lemmikkiä. Etelä-Euroopassa lemmikkien määrä on rajoitettu yhteen. Jos haluat ottaa mukaasi enemmän, asia tulee aina tarkistaa etukäteen vuokrakohteen omistajilta. Ota yhteyttä NOVASOLiin, niin autamme sinua kysymystesi kanssa.

Mikäli mukana on useampi lemmikki kuin mikä on tavallisesti sallittu, omistaja saattaa periä pienen lisämaksun kattaakseen esimerkiksi siivouskulut. Näistä tiedotetaan sinulle etukäteen. Niin kauan kuin mukana on sallittu määrä lemmikkejä, lemmikkisi on tervetullut mukaan lomallesi ilman lisämaksua tai ennakkotiedustelua. Nähdäksesi kaikki lemmikkiystävälliset loma-asunnot Ruotsissa, tee haku ja vuokraa mökki Ruotsista suoraan kotisivuiltamme!

Elämyksiä kaikille

Sen sijaan, että etsisit hoitajan ja ikävöisit rakasta lemmikkiäsi koko lomalla olosi ajan, vuokraa lemmikkiystävällinen mökki Ruotsista, ota paras ystäväsi mukaan ja nauttikaa lomasta yhdessä juuri niin kuin haluatte.

Myös nelijalkaiset ystävämme rakastavat lähteä lomalle ja tutustua uusiin paikkoihin. Lomalla lemmikkisi saa juosta ja leikki vapaasti sekä nuuskia erilaisia tuoksuja kuin mitä kotona tutussa pihapiirissä ja lenkkipoluilla. Lomaile lemmikkisi kanssa ja saatte molemmat varmasti uusia kokemuksia. Voitte tehdä yhdessä pitkiä kävelyretkiä ja tutustua samalla ympäristöön. Vuokraa lemmikkiystävällinen mökki Ruotsista ja pääset tutustumaan Ruotsin suosikkipaikkoihin yhdessä lemmikkisi kanssa. Lupaamme, että lomanne on taatusti ikimuistoinen!

Luonnollisesti loma-asuntojen ja mökkien lemmikkiystävällisyys ei rajoitu ainoastaan Ruotsiin. NOVASOLin kautta löydät ympäri Eurooppaa runsaasti lomakohteita, jotka toivottavat rakkaan lemmikkisi tervetulleeksi. Vuokraa lemmikkiystävällinen mökki Ruotsista ja lomasi on varmasti onnistunut!

Loma lemmikin kanssa Ruotsissa

Erittäin lemmikkiystävälliset mökit

Jotkut lomamökit Ruotsissa tarjoavat hieman lisää sinun ja lemmikkisi viihtyvyyden takaamiseksi, joten ne on merkitty erityisellä, plusmerkkisellä talosymbolilla. Kyseinen symboli kertoo kyseisten loma-asuntojen olevan erityisen lemmikkiystävällisiä monella tapaa. Nämä erittäin lemmikkiystävälliset mökit sijaitsevat suurella tontilla ilman istutettua puutarhaa. Mikäli lemmikkiystävälliset mökit Ruotsista kiinnostavat sinua, tutustu tarjontaan kotisivuillamme ja vuokraa mökki Ruotsista itsellesi, perheellesi ja lemmikillesi!

Minne koiran kanssa?

Eräs yksityisomisteisten loma-asuntojen monista eduista on se, että löydät niitä kaikkialta Ruotsista. Näin sinun ei tarvitse valita majapaikkaasi vain niiden muutamien hotellien joukosta, jotka majoittavat myös lemmikkejä.

Vuokraa mökki Öölannista tai Gotlannista, ja voit ottaa myös lemmikkisi mukaan nauttimaan saaristoelämästä. Mikäli haluat pysytellä mantereella, voitte viettää mukavan loman yhdessä esimerkiksi Taalainmaalla, Skånessä tai Ystadissa.

Niissä paikoissa, missä me ihmiset viihdymme hyvin ja pystymme rentoutumaan, nauttivat myös lemmikkimme olostaan täysin siemauksin. Voitte yhdessä nauttia vehreästä luonnosta, upeista maisemista sekä vesistöistä. Mikset vuokraisi mökkiä länsirannikolta ja veisi lemmikkiäsi esimerkiksi Bohusläniin? Sieltä löydät runsaasti kohteita, joissa niin äiti, isä, lapset ja lemmikit voivat nauttia ihanasta lomasta Ruotsissa.

Lemmikkiystävälliset mökit Ruotsissa

Vuokraa lemmikkiystävällinen mökki Ruotsista ja saat nauttia lomasta koko perheen kesken - lemmikkiäsi unohtamatta! Löydät kaikki lemmikkiystävälliset mökit Ruotsista suoraan kotisivuiltamme. Valitset vain hakukoneemme lemmikkieläimet-kohdasta vaihtoehdon kyllä, ja saat tulokseksi kaikki lemmikkiystävälliset mökit Ruotsista. Valitse vielä haluamasi matkustusajankohta ja näet, mitkä mökit ovat vapaana. Luonnollisesti voit hyödyntää myös monia muita hakukoneemme ehtoja löytääksesi juuri sinun tarpeisiisi parhaiten sopivan loma-asunnon tai mökin.

Mielestämme on tärkeää, että sinä ja lemmikkisi saatte molemmat nauttia ikimuistoisesta lomasta. Mikäli et löydä etsimääsi kotisivuiltamme, ota yhteyttä NOVASOLin asiakaspalveluun niin me autamme sinua löytämään unelmiesi lomakohteen. NOVASOL toivottaa sinut ja lemmikkisi lämpimästä tervetulleiksi vuokraamaan lemmikkiystävällinen mökki Ruotsista kauttamme turvallisesti ja helposti!