Nähtävyyksiä ja aktiviteetteja Teneriffalla

Loma-asunto Teneriffalla tarjoaa monenlaista tehtävää kaikenikäisille. Vuokraa talo Teneriffalta ja lähde nauttimaan huikeista luontoelämyksistä mm. Kasvitieteellisen puutarhaan, valassafareiden, papukaijan syntymisen tai upeisiin elämyspuistoihin, kuten Loropark –papukaijapuistoon ja Octopus vesipuistoon. Vuokrahuvilat Teneriffalla tarjoavat myös loistavan mahdollisuuden lähteä halutessasi ohjatuille retkille tai kuvaamaan kaunista luontoa. 

 

Nähtävyydet Teneriffalla

Taidetta ja musiikkia

Vuokrahuoneisto Teneriffalla vie sinut taidenäyttelyiden, museoiden ja erilaisten tapahtumien äärelle. Tässä muutamia esimerkkejä tarjonnasta:

  • Vuosittainen oopperasesonki Santa Cruzissa, sekä kansanmusiikkifestivaali heinäkuussa ja syyskuussa
  • Teatterifestivaali La Laguna (Teneriffan kulttuuripääkaupunki)
  • Musiikkifestivaali koko saarella (ja naapurisarilla) tunnettujen, ansainvälisten solistien ja sinfoniaorkesterien tahdissa. Teneriffan sinfoniaorkesteri on imetty Espanjan parhaaksi ja se soittaa saaren kaikilla näyttämöillä.
  • Kansainvälinen luontofilmifestivaali Puerto de la Cruzissa
  • Musiikkia, teatteria ja elokuvia La Orotavasa.

Gastronomia

Vuokraa loma-asunto Teneriffalta ja sukella perinteisen kanariansaarelaisen ruoan pariin. Ruokakulttuuri on melko yksinkertainen ja käyttää lähinnä paikallisia raaka-aineita. Teneriffa tunnetaan kalaruoistaan. Kala joko grillataan, keiketään tai paistetaan voissa ja se tarjoillaan perinteisten ”papas”-perunoiden ja mojokastikkeen ja salaatin kera. Luonnollisesti myös liharuoat, kuten possu, lammas tai kaniini kuuluvat Teneriffan keittiöön. Saaren omat viinit ovat myös loistavaa ruokajuomaa illallisen kanssa.

Loma Teneriffalla

Karnevaalit

Vuokratalo Teneriffalta voi viedä sinut myös keskelle karnevaalihumua. Teneriffan Karnevaalit ovat saaren tärkein ja hauskin tapahtuma, jotka houkuttelevat nykyään paljon vieraita ympäri maailman. Vaikka juhlat valtaavat koko saaren, niiden ydin löytyy Santa Cruz de Tenerifestä. Koko kaupungista tulee yksi suuri tanssivien ja maskeerattujen ihmisten meri, joka näyttää elämänilonsa täysillä.

Vuokraa loma-asunto Teneriffalta ja pääset rantaelämän lämmöstä myös upeisiin kulttuurielämyksiin. Löydät kaikki loma-asunnot Teneriffalta ja myös muualta Espanjasta helposti täältä kotisivuiltamme. Hakuehtoja muokkaamalla löytyy varmasti toiveidesi vuokrahuoneisto tai vuokrahuvila Teneriffalta. Tervetuloa nauttimaan lomalle Kanariansaarille!