Ilmasto Teneriffalla

Loma-asunto Teneriffalla, ikuisen kevään saarella, tarjoaa upeat olosuhteet nauttia lämpimistä ilmoista vuoden ympäri. Lämpimät kelit johtuvat pasaatituulista, saaren vuoristoista sekä niin sanotusta Kanariansaarten merivirroista. Ne takaavat, että vuokratalo Teneriffalla tarjoaa aurinkoa lähes jokaiselle päivälle.

Loma Teneriffalla

 

Ilmasto on äärimmäisen leuto ja ihana vuoden ympäri. Teneriffalla ei tule liian kylmä eikä liian kuuma. Vuokraa huvila tai huoneisto Teneriffalta kesäksi ja pääset nauttimaan ihanista 25-30 asteen lämmöistä. Talviaikaan pääset puolestaan nauttimaan 17-18 asteen keskilämpötiloista.

Paikallisesti vuokrattavat loma-asunnot Teneriffalla voivat sijaita hyvinkin erilaisissa mikroilmastoissa. Vuoristo ja rannikkoa tarjoavat hyvinkin erilaiset olosuhteet lomailuun. Vuorilla on viileämpää ja sateisempaa ja erityisesti saaren eteläosissa on lähes aina aurinkoista. Vuokraa talo Teneriffalta ja nauti monipuolisesta luonnosta ja ilmastosta lomallasi.

Kontrasti ilmastossa on erityisen suuri talviaikaan, jolloin voit makoilla rannoilla ja ottaa aurinkoa ja vierailla lumen peitossa olevan Pico del Teiden huipulla. Erot on myös tunnettavissa pääkaupunki Santa Cruzin pitkällä hiekkarannalla Las Teresitasilla verrattuna yliopistokaupunki La Lagunaan. Rannalla on ihana ola vain kesävaatteissa, mutta kymmenen kilometriä kauempana La Lagunassa kannattaa olla jo lämpimämpiä vaatteita mukana. Loma-asunnot Teneriffalla saaren pohjois- ja eteläosassa ovat myös eri olosuhteissa. Pohjoisosat ovat viileämmän ilmastonsa vuoksi vehreämpiä, kun taas ikuinen kesä luo kuivemmat olosuhteet etelään.

Loma Teneriffalla

Lähde nauttimaan ikuisesta keväästä ja vuokraa huvila Teneriffalta. Löydät täältä kotisivuiltamme kaikki loma-asunnot Kanariansaarilta. Hakuehtoja vaihtelemalla löydät tarpeisiisi sopivat huoneistot ja vuokrahuvilat Teneriffalta. Jokainen loma-asunto Espanjassa ja muualla Euroopassa on erikseen valikoitu ja tarkistettu, joten voit vuokrata huvilat ja huoneistot Teneriffalta NOVASOLin kautta turvalisesti ja vaivattomasti. Tervetuloa lomalle Teneriffalle ja vuokraamaan unelmiesi loma-asunto Teneriffalta!