Nähtävyyksiä ja aktiviteetteja Espanjan lomalle

Vuokraa loma-asunto Espanjasta ja pääset tutustumaan laajaan valikoimaan erilaisia nähtävyyksiä ja tekemään kaikkea sitä, mitä mielesi halajaa. Espanjassa on rikas kulttuurielämä ja luonto on kaunista mutta pääosin karua. Monet Espanjan kaupungit, rakennukset jne. kuuluvat upeimpiin kulttuurijäänteisiin ja useat löytyvät myös UNESCON maailmanperintökohteiden listalta. Vuokraa loma-asunto Espanjassa ja lähde tutustumaan esimerkiksi seuraaviin kohteisiin:

  • Córdoba: Cordoba kertoo yli 2000 vuotta vanhaa tarinaa. Täällä ovat syntyneet kuuluisa keisari neron opettaja, filosofi semeca, sekä Osius ja Trajan. Moorien aikaan tänne rakennettiin moskeija. Mezquita-moskijaa pidetään maailman kauneimpana.
  • Mérida (Badajoz): Merida perustettiin Emerita Augustuksen nimiin keisari Augustuksen toimesta vuonna 25eKr. Se tunnettiin Lusitanian pääkaupunkina ja sitä pidettiin Rooman valtakunnan yhtenä tärkeimmistä kaupungeista. Arabialaiset vallitsija tuhosivat osittain kaupungin, mutta löydät sieltä vielä paljon rakennuksia ja monumentteja, jotka ovat säilyneet.
  • Almagro (Ciudad Real): Almagro sijaitsee viiden vuoristoketjun välissä Ciudad Realin provinssissa. Oletettavasti täällä asui ihmisiä jo pronssiaikaan. Myöskin roomalaiset ja länsigootit ovat jättäneet jälkensä kaupunkiin. 1200-luvulla Almagrosta tuli pääkaupunki Calatravaan. Nykyään kaupunki kuuluu taidehistorian muistomerkkikokonaisuuteen ja alueen vanhoja tlaoja, kirkkoja sekä palatseja on kunnostettu vanhaan loistoonsa.
  • Jardines del Pazo de Mariñán:Tämä kaunis rakennus, Jardines del Pazo de Marinan, sijaitsee aivan Betanzoksen ja Mandeo-virran vieressä. Upeat puutarhat sekä kävelykujat houkuttelevat kävelyille. Päätalo ja vanha sotilaallinen torsni rakennettiin 1700-luvulla palatsiksi, joka löytyy nykyäänkin puistosta. Sisäänpääsy on ilmainen ja paikka on avoinna vuoden ympäri.
  • Monasterio de Piedra: Luostari perustettiin vuonna 1194 ja se sijaitsee kuivimmalla Aragonin alueella. Löydät täältä kauniin puiston, joka avattiin yleisölle jo vuonna 1860. Puistossa on sekä luolia että vesiputouksia. Vuonna 1983 luostarista tehtiin taidehistoriallinen muistomerkki ja se on auki vuoden ympäri.
  • Madridin kultainen trio: Kolme museota, Prado-Museo, Thyssen-Bornemisza ja kansallinen kulttuurikeskus Reina Sofia esittelevät suuria teoksia tärkeiltä taiteilijoilta, kuten Velázquez, Goya, El Greco, Bosch, Tizian, Tintoretto, Raffael, Rubens ja Rembrandt och von Dürer, van Dyck, Renoir, Degas, Cezanne sekä Kandinsky.
  • Picasso ja Dali: Picasso-museon löydät Barcelonasta. Se antaa kuvan Picasson elämästä sekä hänen taiteensa kehityksestä. Salvador Dalín töitä voit ihailla Theater-Museum Dalí, Figueresissa, Gironan provinssissa. Tämä museo, joka sijiatsee 139:n kilometrin päässä Barcelonasta on ehdottomasti vierailun arvoinen, jos loma-asunnon vuokraus barcelonan lähettyviltä kiinnostaa sinua.
  • Kuninkaallinen palatsi Madrid: 1738 laitettiin ensimmäinen kivi Palacio Realille, joka sijaitsee aivan Madridin sydämessä. Tänä päivänä kuningasperhe ei enää asu täällä, mutta se käyttää palatsia virallisissa yhteyksissä. Mukava vierailukohde, kun vuokratalo Madridissa on seuraava etappisi.
  • Sagrada Família: Barcelonassa sijaitseva maailmankuulu katolilainen basilika on espanjalaisen arkkitehdin Antoni Gaudin alulle panema ja suunnittelema. Rakennus on kuuluisa muun muassa keskeneräisyydestään. Vielä tänäkin päivänä basilikaa rakennetaan suunnitelmien mukaan, vaikka aikataulut ovatkin muuttuneet useaan otteeseen.
Loma Espanjassa

Koe sinun Espanjasi

On luonnollisesti vaikeaa ehtiä kokea kaikkea sitä, mitä tämä kulttuurintäyteinen maa voi tarjota yhden loman aikana. Vuokraa talo Espanjasta ja saat kuitenkin loistavan tukikohdan erilaisille päiväretkille, joita voit toteuttaa haluamassasi määrin. Löydät upeita nähtävyyksiä ympäri Espanjaa, joten omat mieltymyksesi ja lomanviettotapasi ratkaisevat, miten paljon niitä kierrät.

Vuokrattava loma-asunto Espanjasta on ihana tapa viettää lomaa aidolla tavalla. Jokainen NOVASOLin loma-asunto Espanjassa kuten muuallakin Euroopassa on nimittäin yksityisomisteinen, joten voit asua paikalliskulttuurin keskellä, kuten espanjalaiset itse. Valitse itse sopiva vuokrahuvila tai lomahuoneisto Espanjasta ja mieti haluatko keskellä turistien suosimia alueita vai johonkin uuteen ja erikoisempaan paikkaan seuraavalla lomallasi.

NOVASOLilta löydät vuokrattavat loma-asunnot Espanjasta kaikissa hinta- ja kokoluokissa. Löydät meiltä laadultaan taatut huoneistot ja huvilat Espanjan mantereelta kuin myös sen upeilta saarilta. Vuokrahuvila Kanariansaarilta tai Baleaareilta vie sinut yhtä lailla kulttuurin pariin kuin mantereellakin. Valitse unelmiesi loma-asunto Espanjasta jo tänään ja lähde ihanalle lomalle auringon, meren ja kulttuurin valtakuntaan NOVASOLin kautta turvallisesti ja vaivattomasti!

  • Parc Güell: Myös Parc Güell on maailmankuulun espanjalaisarkitehti Gaudin luomus. Puisto – joka piirrettiin ja rakennettiin 1900-luvun alussa – löytyy myös UNESCOn maailmanperintökohteiden listalta. Mielenkiintoinen puisto, jonka suuret määrät mosaiikkia ovat jotakin aivan uniikkia, on nykyään erittäin suosittu turistikohde. Vuokraa asunto Barcelonan läheltä ja pääset nauttimaan myös tästä upeasta puistosta.