Nähtävyydet Gran Canarialla

Löydät Gran Canarialta paljon nähtävää ja koettavaa lomallesi. Vuokrattavat huvilat Gran Canarialta sallivat sinun tutkailla saaren antimia omassa tahdissa, esimerkiksi Maspalomaksen aavikkoa, katedraalia, Columbus-museota tai testaamaan monenlaisia harrastusmahdollisuuksia.

Gran Canaria kuuluu Kanariansaariin, joka sijaitsee Länsi-Saharan vieressä, Afrikan kyljessä. Saarella on pitkä historia ja se on tarjonnut kodin monille kansoille, jotka ovat jättäneet myös jälkensä Gran Canariaan. Loma-asunnot ja vuokrahuoneistot Gran Canarialla tarjoavat upeita aavikkoja, kalliomuodostelmia, mutta myös hienoja mäntymetsiä.

Loma Gran Canarialla

Koe Gran Canaria ja vuokraa talo Kanariansaarilta

Yksi mielenkiintoisimmista nähtävyyksistä Gran Canarialla on Museo Canario, joka sijaitsee Las Palmasissa. Voit ihailla museossa esihistoriallista kulttuuria mahtavan arkeologisen ja etnologisen kokoelman merkeissä. Muita nähtävyyksiä ovat Columbus-museo, 1500-luvun katedraali Las Palmasissa ja sekä mieletön linna Castillo de la Luz, jonka sisältä löydät nykyään myös merenkäynninmuseon.

236 kilometriä pitkä rantaviiva tekee Gran Canarian rannoista mielenkiintoisia ja erilaisia. Saaren eteläosasta löydät mm. lapsille soveltuvan San Augustin –rannan, rauhallisen Amadores-rannan sekä suositun Puerto Rivon. Pohjoisessa voit rentoutua pidetyllä Las Canterasin rannalla lähellä pääkaupunki Las Palmasia. Muita upeita kohteita ovat kalliomuodostelma Roque Nublo ja Maspalomaksen upeat hiekkadyynit.

Jos rantaelämä alkaa jo riittää, löydät paljon muutakin tekemistä Gran Canarialta. Meri houkuttelee purjelautailemaan, leijasurffaamaan, sukeltamaan, vesihiihtämään tai vaikkapa ajelemaan vesiskootterilla. Gran Canarialla pääset myös narraamaan mahtavia kaloja tai veneilemään muuten vaan delfiinejä bongaillen. Mantereen puolella Gran Canaria tarjoaa golffia, vaellusta, kiipeilyä ja pyöräilyä.

Vuokraa talo Gran Canarialta helposti ja turvallisesti

Maspalomaksen hiekkadyyniaaviko tai upeat rannat ympäri saarta odottavat, kun valintasi on vuokrahuoneisto tai –huvila Gran Canarialta. Vuokraa loma-asunto Gran Canarialta suoraan täällä kotisivuiltamme tai soittamalla asiakaspalveluumme. Jokainen vuokrahuvila ja lomahuoneisto Gran Canarialla on erikseen valikoitu ja tarkistetaan säännöllisesti, joten voit vuokrata loma-asunnot Kanariansaarilta sekä muualta Euroopasta turvallisin mielin. Tervetuloa lomalle Espanjan ihanille Kanariansaarille ja vuokraamaan unelmiesi loma-asunto Gran Canarialta.