Gran Canarian rannat

Turkoosinsininen vesi aaltoilee ja valkoinen hiekka lämmittää varpaiden alla. Anna arjen stressin lentää tuulten mukana pois Atlantille ja nauti Gran Canarian uskomattomista rannoista seuraavalla lomallasi. NOVASOLin loma-asunnot Kanariansaarilla tarjoavat loistavat puitteet viettää ihanaa rantalomaa Gran Canarialla ja muilla saarilla, aurinkoisista hetkistä tinkimättä.

Kanariansaaret ovat saariryhmä, joka sijaitsee noin sadan kilometrin päässä Afrikasta ja Länsi-Saharan aavikosta, josta hiekkarantojenkin hiekka on tuulten mukana tullut. Gran Canaria ja muut Kanariansaaret kuuluvat Espanjalle, vaikka ovatkin kaukana etelässä. Niiden mahtava ilmasto ja upea sijainti tekevät ilmastosta leudon ja lämpimän. Loma-asunto Gran Canarialla tarjoaakin liki 355 aurinkoista päivää vuodessa!

Loma Gran Canarialla

 

Koe upeat rannat ja vuokraa loma-asunto Gran Canarialta

Gran Canaria on Kanariansaarten kolmanneksi suurin saari ja sen ympärystä käsittää yhteensä 236 kilometriä rantaa. Vuokraa talo Gran Canarian eteläosasta ja pääset nauttimaan uskomattomista ja pitkistä hiekkarannoista. Maspalomas tarjoaa myös mahdollisuuden tutustua upeisiin hiekkadyyneihin, jotka muodostavat pienen autiomaan meren rannalle. Niin lapsiperheet, auringonpalvojat kuin nuorisokin viihtyvät Gran Canarialla. Muita pidettyjä rantoja ovat Playa del Inglés, San Augustin, Playa del Güigüi, Puerto de Mogan sekä Puerto Rico. Playa del Inglés on erittäin pitkä hiekkarantaparatiisi, kun taas Güiguin lähellä sijaitseva ranta on suojaisampi lahdenpoukama suuren rotkon suulla, saaren länsipuolella.

Vuokraa loma-asunto Gran Canarialta ja sen pohjoisosasta ja pääset jälleen rantaelämän makuun. Pidetty Playa de las Canteras sijaitsee aivan pääkaupunki Las Palmasin vieressä. Siellä voit nauttia turkoosista merivedestä, leikkiä lastenkanssa hiekkalinnojen parissa tai lukea rauhassa kirjaa aurinkovarjon suojassa. Toinen lapsiystävällinen ranta on kiviranta Puerto de las Nieves, joka sijaitsee Agaeten lähellä.

Tutkaile kauniita rantoja ja vuokraa huvila tai huoneisto Gran Canarialta

Haluatko nautiskella auringosta, uimisesta ja hiekkarannoista? Vuokrahuvila Gran Canarialla on silloin sinulle oikea valinta! Löydät NOVASOLilta upeat loma-asunnot Gran Canarialta läheltä kauneimpia ja parhaita rantoja. Kaikki NOVASOLin loma-asunnot Espanjassa ja Kanariansaarilla ovat yksityisomisteisia, mutta tarkoin valikoituja, joten voit vuokrata itsellesi sopivan majoituksen turvallisin mielin. Tervetuloa upeiden rantojen Gran Canarialle ja vuokraamaan unelmiesi loma-asunto Kanariansaarilta NOVASOLin kautta!