Gran Canarian ilmasto

Aurinko paistaa täällä vuoden ympäri. NOVASOLin loma-asunnot Gran Canarialla tarjoavat loistavat olosuhteet viettää talvellakin kesäaikaa Euroopassa.

Yleisesti ottaen Gran Canarian ilmasto on lempeä ja mukava. Eikä ole mikään ihme, että Kanariansaaria kutsutaan ”saariksi, joilla on ikuinen kevät”. Gran Canarian ilmasto määrittyy vuorten, tuulten, merivirtojen ja leveysasteen mukaan. Gran Canarialla onkin loistavat 300 aurinkoista päivää vuodessa ja yleensä ilmasto on lämpimämpi ja kuivempi saaren eteläosissa.

Loma Gran Canarialla

Koe Gran Canarian lempeät tuulet ja vuokraa talo Kanariansaarilta

Koillisessa puhaltavat pasaatituulet tuovat mukanaan raikasta meri-ilmaa saaren ylle. Kun ylempi ilma törmää vuoriin, muodostuu pilviä ja syntyy sateita. Sateet hellittävät nopeasti auringon voimasta johtuen ja ilmasto onkin harvoin pidempään huono. Kuten muillakin Kanariansaarilla, vuoret estävät yleensä pilvien menon etelään, joten vuokrahuvilat Gran Canarian eteläosissa ovat taattuja aurinkorantakohteita.

Golfvirta tuo mukanaan kylmää vettä pohjoisesta, joten merivesi on yleensä kylmempää Gran Canarialla kuin mitä leveysasteet antavat olettaa. Yleensä veden lämpötila liikkuu 21:n ja 24:n asteen välissä kesäisin ja talvisin 17:n ja 21:n asteen tuntumassa.

Vaikka tulisi huonompikin keli, niin Gran Canaria tarjoaa ajan hauskaa tekemistä. Auringonpaisteessa kannattaa nauttia saaren upeista rannoista, kuten Playa de las Canterasista pohjoisessa tai Playa del Inglésistä kaakossa. Golf, vaellus vuorten katveessa ja pyöräily mutkaisilla teillä sopivat myös hyvin aurinkoisiin lomapäiviin. Sateen yllättäessä, suosittelemme tutustumaan Las Palmasin museoihin tai lähtemään shoppailemaan suuriin kauppakeskuksiin.

Vuokraa talo Gran Canarialta

Vuokrahuvilat ja huoneistot Gran Canarialla tarjoavat ihanan ilmaston. Vuokraa loma-asunto Gran Canarialta kja pääset hetkeksi pakoon Suomen pitkää ja pimeää syksyä tai talvea. Löydät kaikki huoneisot ja huvilat Gran Kanariansaarilta ja sen suurimmalta saarelta Gran Canarialta täältä kotisivuiltamme. Takaamme kohteidemme laadun, joten voit vuokrata loma-asunnot Kanarialta kauttamme turvallisin mielin. Tervetulo lämpöiselle lomalle Gran Canarialle!