Turvallista vuokraamista

Meille on tärkeää, että tunnet olosi turvatuksi vuokratessasi loma-asuntoasi ja huolimatta siitä, että onnettomuuksia voi tapahtua, ne eivät pilaa vieraidesi lomaa eikä sinun mielialaasi. Sitä varten sinulla on automaattisesti voimassa Talonomistajan vakuutus ja meidän Pienet vahingot -konseptimme, kun vuokraat mökkisi kauttamme. Lue seuraavaksi, miten tarjoamme turvallista vuokraamista sinun kohteellesi!

Talonomistajan vakuutus

Talonomistajan vakuutuksemme kattaa suurimman osan sellaista vahingoista, joita NOVASOLin vieraat ovat voineet aiheuttaa loma-asunnollesi ja/tai siihen kuuluvalle henkilökohtaiselle omaisuudellesi, jos oma vakuutuksesi ei vahinkoa kata*.

*Ellei vakuutusehdoissa ole toisin määritelty.

Vakuutus sisältää:

  • Kattaa NOVASOLin vieraiden kiinteistölle aiheuttamat vahingot
  • Kattaa vuokratulon menetyksen, jos vahingon korjausten takia et voi ottaa vastaan jo varauksen tehneitä vieraita.
  • Vain 135 euron omavastuu. NOVASOLin Talonomistajan vakuutus kattaa erotuksen, jos oma vakuutuksesi korvaa vahingon, mutta omavastuusi on yli 135€
  • Kattaa suurimman osa vuokralaisten tai heidän vieraidensa henkilövahingoista, jotka tapahtuvat kiinteistössä vuokrauksen aikana ja kun sinua voidaan pitää vastuullisena vahinkoon. Ja paljon muuta!

Toisin sanoen vakuutus täydentää omaa vakuutustasi. Jos vakuutuksesi ei kata tai kattaa vain osan vahingosta tai kattaa vahingon, mutta omavastuusi on korkeampi kuin 135 euroa, niin meidän vakuutuksemme astuu voimaan. Me kuitenkin vahvasti suosittelemme sinua ottamaan oman kotivakuutuksen, joka sisältää vastuuvakuutuksen, koska Talonomistajan vakuutuksella on rajoituksensa, eikä se kata esim. varkautta. 

Turvallista vuokraamista

Pienet vahingot -konsepti

Pienet vahingot -konsepti tarkoittaa, että NOVASOL korvaa korjauskustannukset tai uuden esineen hankintamenot 135 euroon saakka tietyin ehdoin.

Konseptissa ei ole omavastuuta, eikä sinun tarvitse raportoida mitään omalle vakuutusyhtiöllesi tai keskustella asiasta vieraidesi kanssa.

NOVASOL haluaa välttää epäsopua vieraiden ja omistajan välillä lähdön hetkellä, johtuen esimerkiksi katkenneesta puutarhatuolin jalasta.

Sinä korjaat vahingon tai ostat uuden esineen – ja NOVASOL korvaa kulut 135 euroon asti. Mikäli korjaaminen maksaa enemmän kuin 135 euroa,  sinun oma vakuutuksesi tai NOVASOL Talonomistajan vakuutus mitä todennäköisimmin korvaa vahingon.