Ryhdy talonomistajaksi

Miksi NOVASOL?

Monia asioita pitää ottaa huomioon, kun aloitat oman loma-asuntosi vuokrauksen – yksi tärkeimmistä on kumppanin valinta. Ryhdy talonomistajaksi laittamalla mökkisi vuokralle kauttamme ja nauti turvallisesta kumppanuudesta kanssamme!

Kuljemme kanssasi koko matkan

Kun laitat loma-asuntosi vuokralle, saat siitä lisätuloja. Kun vuokraat loma-asuntosi kauttamme ja ryhdyt NOVASOLin talonomistajaksi, saat lisätuloja – ilman lisäharmeja.

Suhde omistajaan merkitsee  meille kumppanuutta. Olemme liittolaisia  ja jaamme saman tavoitteen: Luomme yhdessä mahdollisimman hyvät edellytykset mökkisi vuokraukselle.

Ryhdy talonomistajaksi

Ryhdy talonomistajaksi - Saat tämän kaiken käyttöösi

Ryhdy talonomistajaksi yhteistyössä NOVASOLin kanssa, jolloin saat kaiken kattavan vuokrauskokonaisuuden. Me huolehdimme monista asioista ja kaikki tämä, tietysti, on veloituksetta käytössäsi.

  • Maailmanlaajuinen markkinointi: Markkinoimme loma-asuntoasi maailmanlaajuisesti nettisivuillamme, joilla on miljoonia kävijöitä kuukausittain, yli 10 000 matkatoimistoa ja varausportaalia, myyntikirjeet, sosiaalinen media, katalogit ja paljon paljon muuta. Lue lisää mökkisi markkinoinnista täältä.
  • Houkuttelevät esittelyt: Tasokkaat kuvat ja loma-asuntosi yksityiskohtainen kuvaus 19 kielellävarmistavat, että potentiaaliset vieraat saavat kattavat kuvan mökkisi parhaista puolista.
  • Huolettomia varauksia: Alkaen tiedusteluista ja vieraiden kysymyksistä aina lopulliseen varaukseen asti, me huolehdimme varausten teon kaikista vaiheista.
  • Asiakaspalvelu: Me huolehdimme yhteisistä vieraistamme niin, että he palaavat ja niin, että sinun ei tarvitse vastailla kysymyksiin, tiedusteluihin jne.
  • Taloudellinen varmuus: Maksamme etukäteen vuokratulosi, hoidamme rahaliikenteen ja katamme maksut viime hetken peruutuksissa niin, että et menetä koko vuokratuloasi.
Ryhdy talonomistajaksi
  • Palvelu: Jos haluat, niin autamme siivouksen, tarkastusten sekä avaimenluovutuksen järjestämisessä.
  • Markkinoiden analysointi: Me seuraamme ja muokkaamme hinnoittelua perustuen laajaan tietoaineistoomme varmistuaksemme siitä, että loma-asuntosi on kilpailukykyinen.
  • Vuokrauksen vauhdittaminen: Perustuen kokemukseemme vuodesta 1968 lähtien ja jatkuvaan matkailutrendien analyysiin, olemme kehittäneet monia konsepteja, joilla lisäämme vuokrausta. Lue lisää konsepteistamme täältä.
  • Turvallista vuokrausta: Maksuttoman talonomistajavakuutuksen ja Pienet vahingot –konseptin kautta mökkisi on suojattu mahdollisten vieraiden aiheuttamien vahinkojen varalle. Lisätietoja turvallisesta vuokraamisesta löydät täältä.
  • Paikallinen tuki: Me tarjoamme paikallisen tuoteasiantuntijan tuen varmistaaksemme, että odotuksesi täyttyvät.

...sekä paljon muuta! Tutustu myös Usein kysytyt kysymykset -osioomme, mistä löydät vastauksia yleisimpiin talonomistajaa askaruttaviin kysymyksiin.