Näin mökkiäsi markkinoidaan

Kohteen markkinoiminen on yksi tärkeimmistä keinoista saada kohteelle varauksia. Teemme monia asioita, jotta loma-asuntosi varmasti on esillä sadoille tuhansille potentiaalisille vieraille ympäri maailmaa. Alkaen taloesittelyistä ja valokuvista aina siihen, että neuvottelemme sopimuksia kumppaneiden kanssa: me huolehdimme kaikesta. Ja tämä on osa NOVASOLin palvelupakettia, jonka tietysti saat veloituksetta.

Loma-asuntosi markkinoiminen on avainasia

Mökkisi markkinoiminen perustuu houkuttelevaan kuvaukseen, joka varmistaa sen, että potentiaaliset vieraat saavat kokonaiskuvan siitä, minkä vuoksi loma-asuntosi on niin erityinen. Tästä syystä me vierailemme kohteessa ja varmistamme, että jokainen yksityiskohta huomioidaan. Alkaen vuoteiden ja parivuoteiden määrästä, lastenistuimista keittiössä, millainen lämmitys on käytössä, tontin koko neliöinä, onko pesukonetta ja kuivausrumpua, grilli, autotalli, laituri, internet, näköala järvelle, laadukkaat puutarhakalusteet, lemmikit tervetulleita ja paljon muuta – me kirjaamme kaiken niin, että osaavat tekstinkirjoittajamme voivat luoda siitä houkuttelevan ja edustavan kuvauksen.

Mökkisi markkinoiminen asiakkaille on avainasia

Varaussivusto

NOVASOLin varaussivusto on käännetty useille kielille ja siellä käy vuosittain 16 miljoonaa vierailijaa. Asiakas voi tehdä varauksen milloin vain, nopeasti ja tarvitsematta etsiä pitkään. Teemme myös yhteistyötä satojen portaalien kanssa voidaksemme esitellä sinun loma-asuntoasi niin paljon kuin mahdollista.

Sosiaalinen media

Luomme jatkuvasti kiinnostavaa sisältöä markkinoidaksemme lomakohteita ympäri Eurooppaa ja varmistaen loma-asuntojen kiinnostavuuden eri maissa. Seuraathan meitä jo Facebookissa, missä jaamme päivitäin mielenkiintoista sisältöä upeista kohteistamme ympäri maailman eri maiden profiilien kautta. 

Uutiskirjeet

Lisätäksemme kiinnostusta loma-asuntoihin, lähetämme yli 6 000 000 uutiskirjettä vastaanottajille eri puolilla maailmaa, painottaen teemoja, tarjouksia ja eri alueita ympäri Eurooppaa.

Näin mökkiäsi markkinoidaan

Katalogit

Vuosittain tuotamme yli 1,5 miljoonaa kuvastoa, joita jakelemme matkatoimistoille, kumppaneille, omiin toimistoihimme, yksityisille asiakkaille, messuilla jne. NOVASOL in Suomen loma-asunto kuvasto on julkaistu paikallisella kielellä viidessä maassa mm. Saksassa ja Hollannissa.

Tapahtumat ja messut

Vuosittain kollegamme eri puolilla Eurooppaa osallistuvat matkailualan messuille. Näillä messuilla Suomen ja NOVASOLin loma-asuntoja markkinoidaan matkailijoille ympäri maailmaa esimerkiksi Saksassa, Sveitsissä, Puolassa ja Ruotsissa.

Muut aktiviteetit

Työskentelemme tiiviissä yhteistyössä yli 20 000 matkatoimiston ja varauskumppanin kanssa.  Yhdessä monien NOVASOL in omien toimistojen kanssa tämä mahdollista sen, että vieraat voivat tehdä varauksensa paikallisessa toimistossa. Tämän lisäksi me panostamme TV-mainontaan, radiomainontaan, videoon jne. Tutustu myös NOVASOLin kansainväliseen Youtube-kanavaan!