Loma-asunnot ulkomailla

Jos omistat Suomen ulkopuolella olevan talon tai huoneiston, jonka haluat vuokrata, tee se NOVASOLin kautta. Loma-asunnot ulkomailla kiinnostavat meitä myös välitysmielessä, joten autamme sinua mielellämme. Täytät ensin kotisivullamme olevan, vuokrausta varten tarkoitetun lomakkeen. Lomake ei tietenkään sido sinua millään tavalla! Täytät lomakkeeseen mm. asuntosi sijaintialueen. Lomake lähetetään asuntosi sijaintialueesta vastuussa olevalle paikalliskonttorille ja edustajamme ottaa sinuun yhteyttä kertoen lisää asunnon vuokraamisesta NOVASOLin kautta.

Mikäli aiot lähitulevaisuudessa vierailla loma-asunnollasi, on syytä kirjoittaa niin (mielellään englanninkielellä) lomakkeen viestikenttään. Käymme aina tarkastamassa kaikki vuokrakohteemme ennen kuin hyväksymme ne valikoimaamme, ja teemme katsastuksen mielellään yhdessä asunnonomistajan kanssa. Emme ota tarkastuksesta maksua, riippumatta siitä tuleeko meistä kumppaneita vai ei.

Euroopan johtava loma-asuntojen välittäjä

NOVASOL välittää loma-asunnot ulkomailla 27 eri maassa ympäri Eurooppaa ja vuokrakohteiden määrä kasvaa koko ajan. Jos siis loma-asuntosi sijaitsee maassa, jossa meillä ei vielä ole toimintaa otamme mielellämme vastaan täytetyn lomakkeesi.

Jokaisen maan asuntojen vuokrausedellytykset (ehdot jne.) eroavat toisistaan, jonka vuoksi esim. suomen konttorin on hankala selittää Torreviejan tai Kreetan vuokraehdoista. Sinuun yhteyttä ottava edustaja on kuitenkin asiantuntija loma-asuntosi sijaintialueesta ja vastaa kaikkiin vuokrausta koskeviin kysymyksiisi. Suosittelemme siis että käytät lomaketta, kun haluat ottaa meihin yhteyttä vuokrausta koskevissa asioissa. Jos kuitenkin haluat ottaa meihin yhteyttä suoraan, autamme sinua tietenkin mielellämme.