Lisää vuokratuloja

Loma-asuntosi vuokrahinta ja kysyntä riippuu luonnollisesti paljon sesongista sekä asunnon koosta, sijainnista ja sisätiloista, mutta on myös monia muita tekijöitä, jotka vaikuttavat vuokratuloosi: ja tässä vaiheessa konseptit tulevat mukaan kuvaan. Lue, miten voit saada lisää vuokratuloja, kun vuokraat mökkisi kauttamme!

Mihin konseptit perustuvat?

Tiivistetysti, se tarkoittaa erilaisia tapoja vauhdittaa loma-asunnostasi saatavaa vuokratuottoa.

Meillä kaikilla on erityistoiveita liittyen lomaamme. Konseptimme perustuvat siihen mitä me tiedämme vieraiden hakevan kun he tekevät varauksia. Käytämme kokemustamme ja analyyseja 50 vuoden ajalta apuna kun määrittelemme millä asioilla on vaikutusta vuokrausasteeseen ja hintaan, tähän liittyen arvioimme mitä voimme tehdä saadaksemme loma-asuntosi näyttämään vielä houkuttelevammalta erilaisille asiakasryhmille.

On kysymys siitä, miten varmistetaan, että  jokainen yksittäinen loma-asunto on mahdollisimman kilpailukykyinen – ja juuri tämä on erityisosaamistamme!

Lisää vuokratuloja

Miten kaikki toimii?

Yleisesti ottaen on kolme eri tyyppistä konseptia. Osa konsepteista keskittyy vieraan arvovalintoihin jotka liittyvät varaus- ja saapumisvaihtoehtoihin – esimerkiksi mahdollisuuteen valita saapumispäivä vapaasti.

Toinen osa konsepteista keskittyy erilaisiin ominaisuuksiin, jotka analyysiemme perusteella ovat vieraille tärkeitä. Esimerkkejä näistä ovat nopea netti tai laadukkaat puutarhakalusteet.

Jos vieras etsii paikkaa, jossa on jokin ominaisuus, loma-asunnot jotka tarjoavat tämän ominaisuuden ovat esillä hakutuloksissa netissä, tuodaan esille katalogeissa jne. Tällä tavoin konseptit ovat palvelua sekä vieraille, että NOVASOLin talonomistajille jotka ovat valmiita tarjoamaan jotakin enemmän saavuttaakseen parhaan mahdollisen vuokrausasteen loma-asunnollaan.

Kolmas konsepti tyyppi liittyy ihmisten erityisiin kiinnostuksen kohteisiin. Teemme analyysejä havaitaksemme ja määritelläksemme erityisä asiakas segmenttejä joissa on potentiaalia. – esimerkiksi ihmiset, jotka ovat kiinnostuneita kalastuksesta. Sitten teemme erityiskatalogeja, sopimuksia alan lehtien kanssa, kaupat, messut jne. varmistuaksemme siitä, että näille erityisryhmille soveltuvat mökit, myös markkinoidaan kyseisille ryhmille.

Tietenkin myös loma-asuntoasi esitellään näkyvästi, kun asiakkaat etsivät juuri tietyntyyppistä loma-asuntoa, mutta näillä konsepteilla on enemmän merkitystä kuin toimia hakukoneen hakutekijänä. Niiden avulla luomme yhteyden erityisiin asiakasryhmiin, joita loma-asuntosi ei muulla tavoin tavoittaisi – ja kaikki tämä on tietysti osa kaiken kattavaa palvelupakettiamme jonka saat veloituksetta.

Lisää vuokratuloja erilaisten konseptien avulla

Seuraavaksi voit lukea lisää osasta konseptejamme. Kun tapaat tuoteasiantuntijamme, hän kertoo erilaisista mahdollisuuksista ja auttaa sinua päättämään, mitkä konseptit sopivat sinun loma-asutoosi ja neuvoo sinua niissä pikku parannuksissa, joiden avulla voit entisestään vauhdittaa loma-asuntosi vuokrausta. Jos yksi tai useampi konsepti soveltuu loma-asuntoosi, niin kerrot sen meille ja me käytämme sitä markkinoinnissa hyväksi – täysin maksutta.

Internet

Internetistä on tullut oleellinen osa elämää useimmille ihmisille eri puolilla maailmaa – myös lomalla. Se  tarjoaa mahdollisuuden tehdä työtä, pitää hauskaa, katsella TV:tä pelata pelejä, viestitellä halvalla (tai täysin ilman kuluja) ja enemmänkin.

Lemmikit tervetulleita

Suurelle joukolle vieraitamme heidän lemmikkinsä ovat perheenjäseniä – ja suurin osa heistä edellyttää, että koko perhe saa lomailla. Tästä syystä lemmikkieläinten salliminen lisää merkittävästi loma-asuntosi varausten määrää ja näin ollen tuoda samalla sinulle lisää vuokratuloja..  

Lemmikit tervetulleita

Laadukkaat puutarhakalusteet

Monille vieraille on tärkeää voida viettää lomallaan aikaa mukavasti ulkoilmassa. Siksi olemme kehittäneet Laadukkaat Puutarhakalusteet konseptin – antaaksemme vieraillemme mahdollisuuden valita loma-asunto, jossa on laadukkaat puutarhakalusteet ja markkinoidaksemme niitä koteja, jotka tarjoavat sellaiset.

Lapsiystävällinen loma-asunto

Jos loma-asunnossasi on lapsille tarkoitettuja varusteita kuten keinuja, hiekkalaatikko, pelikonsoli jne. et pelkästään tarjua nuorille huvia, vaan samalla myös heidän vanhemmilleen mahdollisuuden rentoutua – sellaista, mikä on hyvin haluttua lapsiperhe vieraidemme keskuudessa.

Vital loma-asunnot

Yhä useammat matkailijat hakevat terveyttä ja hyvinvointia lisääviä aktiviteettejä. Vital konseptin mukaiset loma-asunnot tarjoavat hyvinvointiin liittyvä asioita, kuten sauna tai palju ja niiden tulee sijaita lähellä sellaisia harrastus mahdollisuuksia kuten vaellus polut, pyörä reitit, kuntosalit, kylpylät, hiihtoladut tai laskettelurinteet.