Kaiken kattava sopimuksemme

NOVASOLin talonomistajana solmit läpinäkyvän, kaiken kattavan sopimuksen, jonka tarkoituksena on täyttää meidän yhteinen tavoitteemme, loma-asuntosi vuokraus parhaalla mahdollisella tavalla.

Meille on tärkeää, että sinulla on selkeä käsitys siitä, mitä tämä sopimus sisältää. Tällä sivulla käymme läpi muutamia kaikkein keskeisimpiä kohtia, jotka kaiken kattava sopimuksemme sisältää.

Maksamme vuokran jo ennen vieraiden saapumista

Saat maksun vuokrauksista etukäteen sen perusteella, mitä varauksia on tehty loma-asuntoosi. Maksu suoritetaan pankkisiirtona tilillesi.

Maksut peruutustapauksissa

Kumppanuus NOVASOLin kanssa tuo taloudellista turvaa, myös silloin kun vieraat joutuvat peruuttamaan tulonsa. Kaiken kattava sopimuksemme takaa, että maksamme sinulle 50% vuokrasta, jos peruutus tapahtuu alle 30 päivää ennen vieraiden saapumista. Mikäli peruutus tapahtuu alle 10 päivää ennen saapumista, maksamme sinulle 80% vuokrahinnasta.

Kaiken kattava sopimuksemme

Loma-asuntosi maailmanlaajuinen ja maksuton markkinointi

Me huolehdimme kaikista loma-asuntosi kansainväliseen markkinointiin liittyvistä tehtävistä ja kustannuksista. Tämä pitää sisällään loma-asuntosi valokuvauksen ja kirjallisen kokonaiskuvauksen, joita hyödynnetään useilla markkinoilla ja monissa medioissa. Haluatko tietää lisää loma-asuntosi markkinoinnista?

Laaja vakuutus

Me huolehdimme loma-asunnostasi! Kun vuokraat mökkisi meidän kauttamme, on NOVASOLin Talonomistajan vakuutus automaattisesti voimassa ja Pienet vahingot –konsepti käytössäsi – maksutta. Suhtaudumme loma-asuntosi välitykseen vakavasti ja siitä syystä haluamme, että koet olosi turvalliseksi kanssamme. Lue lisää turvallisesta vuokraamisesta täältä.

Joustava vuokraus

Myös se kuuluu vuokraukseen, luonnollisesti,  että annat meidän hoitaa vuokrauksen sovitun jakson ajan. Voit valita, haluatko vuokrata koko vuoden, tai ehkä vain osan vuotta. Sinä ja tuoteasiantuntijasi päätätte, mikä vuokrausjakso sopii loma-asuntoosi ja tarpeisiisi.

Oikeus omaan käyttöön

Voit tietysti itse käyttää loma-asuntoasi niinä ajankohtina, kun sitä ei ole vuokrattu. Sinulla on myös mahdollisuus varata käyttöösi kalenterista ajanjaksoja, joina haluat itse käyttää loma-asuntoasi.

Huoletonta vuokrausta

Me huolehdimme yhteydenpidosta, maksuista, varauksista, vieraiden kysymyksiin vastaamisesta ja monesta muusta asiasta, että sinun ei tarvitse käyttää aikaasi kaiken sen paperityön kanssa joka vuokraamisesta seuraa.

Kaiken kattava sopimuksemme

Ammattitaitoista ohjausta

Käytämme vuosittain paljon aikaa siihen, että analysoimme loma-asuntomarkkinoiden trendejä, asiakaskäyttäytymistä ja muita tekijöitä, joilla voi olla vaikutusta vuokraustoimintaasi. Tähän perustuen ja perustuen kokemukseemme ja aikaisempien vuosien toteumiin, me edelleen kehitämme loma-asuntosi vuokrausjaksoja  ja hinnoittelua. Tämä takaa ajantasaisen ja kilpailukykyisen vuokrahinnoittelun, joka ei ole liian halpa eikä liian kallis. Sopiva vuokrahinta takaa sen, että  vuokratulot ja vuokrausmäärä pysyvät oikealla tasolla.

Käytämme näitä samoja analyyseja myös määritellessämme markkinointitoimenpiteitämme ja luodaksemme ja optimoidaksemme konsepteja, jotka on suunniteltu kasvattamaan sinun vuokratuloasi. Myös konseptiemme avulla voit saada lisää vuokratuloja loma-asunnostasi.

Lisää kysyttävää?

Voit myös tutustua Usein kysytyt kysymykset -osioomme, jossa on vastattu talonomistajien useimmin kysymiin kysymyksiin.