Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Loma-asuntoja Unkarissa

Vuokraa loma-asunto Unkarista NOVASOLin kautta

Asunnonvuokraus Unkarista ensi Euroopan lomaasi ennakoiden on oiva idea! Unkari on täynnä kaunista, koskematonta luontoa, josta löytyy jokia, rinteitä, laajoja järvialueita, vuoristoja tiheine metsistöineen, tasankoja, kalkkikivialueita sekä runsas eläimistö. Maassa on myös useita terveydettä edistäviä kuumia lähteitä ja kylpylöitä. Koe maa ja luonto suoralta kädeltä vuokraamalla huoneiston tai loma-asunnon Unkarista. Unkarilla on kiehtova tuhatvuotinen historia ja maasta löytyy sekä läntisten että itäisten kulttuureiden vaikutteita maan omien perinteiden ohella. Unkarissa voi lomailija tutustua muinaismuistoihin Rooman valtakunnalta, rakennuksiin niiltä 150 vuodelta jolloin Unkari oli Turkin hallinnassa, pieniin keskiajankirkkoihin, suurenmoisiin basilikoihin, vuorenhuippuisiin linnoitusten raunioihin ja hyvin säilyneisiin linnoihin. Lyhyesti sanottuna, on voi Unkarissa vähän kaikkea.

Loma-asunto Unkarissa, Balatonjärven ääressä

Näköala Unkarin Balatonjärvestä

Unkarista on tullut sen suositumpi kohde pohjoismaalaisten keskuudessa, mikä on ymmärrettävää kun itse ryhtyy tutkimaan maata. Yksi suosituimmista asunnonvuokrauskohteista Unkarissa on alue, joka ympäröi Balatonjärveä (myös tunnettuna Balaton- ja Plattensee-nimillä). NOVASOLilla on suuri tarjonta loma-asuntoja Balatonin läheisyydessä, ja paikalliskonttori järven ääreisessä Siófok-kaupungissa. Talon vuokraaminen Balatonin äärestä tarjoaa hyvät mahdollisuudet alueen tutkimiseen. Ajele järvenrantaa pitkin, tai vuokraa polkupyörä ja tutustu maan ihanaan luonto. Matkusta lautalla niemimaahan, kuvankauniiseen Tihanyn taitelijakylään. Pyörän satulasta aistit kaikki alueen miellyttävät tuoksut ja nähtävyydet uudella tavalla.

Käväise Hévízin kylpyläkaupungissa ja pulahda luonnollisen lämpimään Hévízjärveen – järven veden lämpötila on säännöllisesti 33-36°C ja talvellakin harvoin alle 25°C. Ui kukkivien lumpeitten seassa ja tutki lähistön luolia. Maistele hyviä viinejä ja jännittävää paikalliskeittiötä. Balatonjärven läheisyys on täynnä lukemattomia loma-elämyksiä hänelle, joka vuokraa loma-asunnon Unkarista.

Tutustu pääkaupunki Budapestiin, omasta vuokratusta huoneistosta

Tutustu NOVASOLin kautta Budapestiin kun ensi kerralla lomailet Unkarissa

Unkarin pääkaupunki Budapest tarjoaa kaikkea shoppailumahdollisuuksista, suurenmoisiin historiallisiin rakennuksiin. Asunnonvuokraus Budapestissa antaa sinulle mahdollisuuden kokea kaikkea mitä kaupungilla on tarjottavana. Täältä löydät rikkaan kulttuurielämän ja paljon nähtävää ja toimintaa. Kaupunki on jaettu puoliksi Budaan ja Pestiin, jossa viimeksi mainittu tarjoaa enemmän kulttuurielämyksiä kun taas Budasta löydät runsaasti historiallisia nähtävyyksiä. Huoneiston vuokraus Budapestissä on mukava vaihtoehto sille joka etsii loma-asuntoa Unkarista.

Vieraile kauniissa Unkarissa vuokraamalla loma-asunnon, mökin tai huoneiston NOVASOLin kautta!