Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Loma-asuntoja Sloveniassa

Slovenia on maa jossa on aurinkoisia rantoja ja hienoja Alppimaisemia. Rentoutusta hakeva voi nauttia auringosta ja uinnista rannikoilla ja aktiivista lomaa kaipaava voi vaeltaa Alpeilla – tai mikset kokisi molempia? Pääkaupunki Ljubljana ja Škocjanin tippukiviluolat ovat kaksi muuta suositeltavaa lomakohdetta. Vuokraa Sloveniasta talo ja tutustu kaikkeen maan tarjottavaan.

Aurinkoa ja uintia Sloveniassa

Sloveniasta voit vuokrata loma-asunnon, jossa on uima-allas, mutta Slovenian 50 km. Adrianmerenrannikko on oiva vaihtoehto. Rannikon varrelta löydät muun muassa seuraavat kylpyläkaupungit: Koper, Izola, Pira ja Portorož. Piranissa voit pysähtyä laiturinääreisessä ravintolassa, nauttimaan tuoreetta kalaa tai rapua, tai voit kuljeskella mukavilla mukulakivikaduilla. Portorožista pääsee sen sijaan päivälauttamatkalla satumaiseen Venetsiaan.

Uinti ja aurinko eivät ole Slovenian ainoat positiiviset puolet, vaan maassa on myös useita tippukiviluolia, vuoria, jokia, vesiputouksia, järviä, mahtavia linnoja sekä barokkikaupunkeja kuten Ljubljana ja Maribor. Lomavinkkinä suosittelemme Triglavin kansallispuistoa, jossa on maan korkein kohta, lähes 3000 m merenpinnan yläpuolella.

Talviloma Sloveniassa

Sloveniassa on n. 12 eri hiihtoaluetta, joissa voi hiihtää joulukuusta helmikuuhun. Tunnetuimmat näistä ovat Kranjska Gora ja Rogla.