Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Mökkejä Puolassa

Suosittuja rantoja Pohjois-Puolassa

Puola on kohde johon yhä useampi matkailija hakeutuu lomalle. Olemme tämän vuoksi ylpeitä pystyäksemme tarjoamaan suuren ja vaihtelevan tarjonnan loma-asuntoja ja mökkejä Puolassa. Kaikki loma-asuntomme ovat varattavissa sivustomme kautta, mutta olet myös tervetullut soittamaan meille, jos sinulla on kysyttävää. Kun vuokraat mökin Puolasta NOVASOLin kautta voit olla turvallinen, tietäen että kaikki vuokrattavat loma-asuntomme ovat ammattitaitoisen henkilöstön tarkistamia.

Vuokraa mökki ja koe Puolan luonto

Luontoelämyksiä ja nähtävyyksiä

Puola on tunnettu matalista tasangoistaan mutta maisema on erittäin vaihtelevaa eri puolilla maata. Pohjoisesta, Itämeren ääressä, on 528 km hiekkarantoja ja sadoittain järviä kuvankauniiden vuorten ja syvien metsien keskuudesta. Loma-asunnon vuokraaminen Puolasta, Itämerenrannikosta, auringonoton ja uimisen nauttimista varten on vahvasti suositeltava puuha. Maan eteläosasta löytyy lumisia talviurheilukohteita Tatravuorten ja Karpaatejen lähistöllä, ja alueitten välillä löytyy koskematonta luontoa ja laajoja järvimaisemia Kashubiassa ja Masuriassa. Puola tarjoaa myös luonnonnähtävyyksien lisäksi upeita rakenuksia, kuten linnoituksia ja kirkkoja. Esimerkkejä näistä ovat mm. Swidnicassa ja Klodzkossa.

Szczecin (Stettin), Puola

Puolan kaupungit

Useat Puolan kaupungeista ovat suosittuja matkakohteta ja monissa näistä pystyt käveleskelemään vanhan kaupungin ympäri, nauttien tunnelmasta. Kaksi erittäin arvostettuja alueita ovat muinainen hansakaupunki Gdansk sekä pääkaupunki Varsova: näistä kohteissa voi matkailija tutustua rikkaaseen historiaan ja runsaisiin nähtävyyksiin sekä kulttuurielämyksiin. Toiset suositut kaupungit ovat muun muassa Krakova, Szczecin (Stettin) ja Lodz. NOVASOL tarjoaa mökkejä jotka sijaitsevat useiden Puolan suurimpien kaupunkien lähistöllä.

Mökki Pohjois-Puolassa

Tervetuloa vuokraamaan mökki Puolasta, NOVASOLin kautta

NOVASOL voi tarjota ison ja monipuolisen valikoiman, sille joka haluaa vuokrata mökin Puolasta. Löydät kaikki Puolassa sijaitsevat mökkimme kun suoritat kohdehaun täällä kotisivultamme, ja voit varata kaikki mökkimme online. Yrityksemme kasvaa vuosi vuodelta ja valikoimamme Puolassa sijaitsevista vuokrakohteista kasvaa sitä mukaan. Tervetuloa NOVASOLille, vuokraamaan mökin Puolasta!