Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Vuokraa talo Montenegrosta

Montenegro on viime vuosina noussut suosioon lomakohteena, mutta on silti monelle vielä tuntematon ja jännittävä lomakohde. Maa sijaitsee Adrianmeren ääressä, Kroatian ja Albanian naapurimaana, ja harva muu paikka tarjoaa yhtä viehättävää luontoa. Maassa on mm. lumoavia rantoja, kirkkaita järviä, vilkasvirtaisia jokia, korkeita vuoria ja rotkoja.

Ihania hiekkarantoja

Montenegro on suhteellisen tuntematon lomakohde ja paikka, johon kaikkien kuuluisi tutustua. Maan rannikkomaisema on vaihtelevaa ja täynnä huikean jyrkkiä kallioita, joiden välistä löytyy piilotettuja lahtia ja upeita hiekkarantoja. Joihinkin pikkurantoihin pääsee ainoastaan veneellä, kun taas toiset ovat kymmeniä kilometrejä pitkiä. Rannikon lähistöllä on myös useita upeita pieniä paikkakuntia kun taas sisämaassa odottavat suuret ja kauniit vuoristot.

 

Vuokraa talo Montenegrosta

Montenegrossa voit viettää lomaa täydellä toiminalla tai rentoutumalla. Nauti auringonotosta ja uinnista tai kokeile vaikkapa koskenlaskua Tarajoella. Montenegro vastaa kooltaan Etelä-Pohjanmaata ja on siis sopivan kokonen kohde, johon voit täysin tutustua lomasi aikana. Verrattuna muihin Adrianmeren ääressä sijaitseviin maihin on Montenegro myös vielä hinnaltaan edullinen.