Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Loma-asuntoja Kyproksella

Kypros – kuvankaunis saari keskellä Välimerta

Kyproksella on kaikki edellytykset tarjota sinulle onnistunut aurinkoloma. Tutustu Välimeren kolmanneksi suurimpaan saareen ja tee lomastasi juuri sinun näköisesi vuokraamalla loma-asunto tai huoneisto. Nauti auringosta, uinnista ja rannoista sekä luonnosta ja kulttuurista. NOVASOLilla on Kyproksella loma-asuntoja ja huoneistoja joka makuun.

Tutustu Kyproksen luontoon

Saaren kauniit maisemat ovat kohteita, jotka moni lomailija unohtaa etsiessään aurinkoa ja rantoja. Saaren halki kulkevat kaksi vuoristoketjua tarjoavat upeita vaellusmahdollisuuksia. Tutustu Pentadaktylosin vaellusreitteihin ja ihastu Troodosin viheriöivään, tuliperäiseen sisämaahan, tai käy katsomassa maan korkeinta vuorta, Olymposta. Rannikon pitkät hiekka- ja sorarannat ja kalliot ja monet lahdelmat ovat tehneet Kyproksesta ja sen rannoista todella suositun.

Kulttuurielämyksiä Nicosiassa

Kyproksen pääkaupunki Nicosia sijaitsee maan keskiosassa ja on lumoava vierailukohde, jossa on vanhoja rakennuksia ja kulttuurielämää. Nicosia on kaupunki, joka on ilman muuta nähtävä, kun vuokraa loma-asunnon tai huoneiston Kyprokselta. Yksi kaupungin merkittävimmistä nähtävyyksistä on sen historiallinen keskus, jossa on useita perinteisiä `kyproslaisia´ kauppoja ja ravintoloita. Kaupungin keskustaa ympäröi 5 km pitkä venetsialainen muuri joka on jo nähtävyys itsessään.

Loma-asunto Kyproksella

Loma-asunnon tai huoneiston varaaminen Kyprokselta ja siellä rentoutuminen on hieman erilainen ja monella tavalla virkistävä tapa viettää lomaa. Huomaat, että opit tuntemaan Kyproksen ja kyproslaiset paremmin ja pääset näin normaalia lähempää nauttimaan saaren kaikesta tarjonnasta. Päätät itse milloin tulet ja menet, ilman että sinun täytyy sopeutua muiden asukkaiden rytmiin, kuten esim. hotelleissa. Tee seuraavasta lomastasi Kyproksella sinun näköisesi ja vuokraa hotellin sijaan loma-asunto.