Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Vuokraa Mökki Itävallasta

Mukava mökki Itävallassa

Itävallassa on turismilla pitkät perinteet. Alpit, ihanat luontoelämykset ja siihen liittyvä ulkoilu ovat oma lukunsa. Itävallassa on useita merkittäviä kulttuuri- ja taidenähtävyyksiä sekä kehittynyt infrastruktuuri joka helpottaa siirtymistä paikasta toiseen. Sydämelliset ja vieraanvaraiset itävaltalasiet toivottavat sinut tervetulleeksi.

Voit vuokrata Itävallasta mökkejä NOVASOLin kautta ympäri vuoden: kesälomaksi ja hiihtolomaksi. Loma-asuntomme laatutaso on tarkastettu ennen hyväksymistä valikoimaamme. Jokaiseen varaukseen liittyy ilmainen perusturvapakettimme. Tutustu Itävallan mökkivalikoimaamme sivustollamme ja tee varauksesi suoraan netissä.

Jos sinulla on kysyttävää mökinvuokrauksesta Itävallassa, soita meille ja vastaamme kysymyksiisi.

Kesäkuva Itävallan Tirolista

Kesäloma Itävallassa

Itävallan kesävierailijaa odottaa monet luontoelämykset ja nähtävyydet. Suosittuja kesäaktiviteetteja ovat vaellus ja retkeily maan useita kartoitettuja reittejä pitkin, kiehtovassa luonnossa. Vauhtia kaipaavalle on maastopolkupyörä hyvä vaihtoehto ja vaihteleva maasto onkin tehnyt Itävallasta suositun kohteen maastopyöräilijöille. Mökkiä vuokratessasi voit myös nauttia vilvoittavista uintimatkoista maan tuhansissa järvissä. Wienissä suosittelemme, että tutustut pääkaupungin moniin kulttuurielämyksiin ja historiallisiin nähtävyyksiin.

Vietä talvi lumisessa Itävallassa

Talviloma Itävallassa

Monet yhdistävät mielessään Itävallan lumeen ja lasketteluun. Olemme iloisia voidessamme tarjota mökkejä myös talvilomakäyttöön. Kumpuileva maisema tekee hohtavan valkoisesta talvinäköalasta fantastisen. Maasta löytyykin yli 800 hiihtokeskusta. Talvilomaa Itävallassa voi nauttia vaikkei olisi kiinnostunutkaan laskettelusta – voit osallistua talvivaellukselle, laskea mäkeä kelkalla tai retkeillä koiravaljakolla.

Varaa mökkisi NOVASOLin kautta

Jos haluat tutustua Itävallan nähtävyyksiin vuokraamalla mökin, tervetuloa NOVASOLille.

NOVASOL on välittänyt lomamökkejä vuodesta 1968 lähtien ja tarjoaa tänään suuren ja monipuolisen valikoiman ainutlaatuisia loma-asuntoja ympäri Eurooppaa. Kaikki vuokrakohteet ovat yksityisten ihmisten omistamia ja NOVASOLin tarkastamia ennen hyväksymistä. Jos vuokraat mökin NOVASOLin kautta, sisältyy varaukseesi aina myös maksuton perusturvapaketti.

Ota yhteyttä NOVASOLiin ja vuokraa loma-asuntosi Itävallasta. Tervetuloa!