Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Loma-asuntoja Belgiassa

Loma-asunto Belgiassa

Tervetuloa NOVASOLille ja vuokraamaan talo tai loma-asunto Belgiasta! Vaikkeivät monet pidä Belgiaa tyypillisenä lomakohdemaana, on siellä vierailun arvoisia viihtyisiä kaupunkeja ja kaunis luonto.

Loma-asunnon vuokraaminen Belgiasta kannattaa ja se on kätevä tapa tutustua maahan. Vuokrattava huvila tai huoneisto Belgiassa on usein edullisempi ja tilavampi vaihtoehto kuin hotellihuone, varsinkin, jos matkaseurueeseen kuuluu useita henkilöitä. NOVASOLilta voit mm. vuokrata taloja ja huoneistoja Ardenneista, Flanderista ja Limburgista – löydät loma-asuntoja esim. hakemalla kohdetta. Varaa sopiva mökki, talo tai huvila Belgiasta suoraan netissä, tai tee varaus soittamalla asiakaspalveluumme.

Vielä kerran, tervetuloa NOVASOLille varaamaan loma-asuntoja Belgiasta!

Kaupunkikuva Belgiasta

Belgiassa on useita kaupunkeja, joista löytyy kaikkea shoppailusta jännittäviin nähtävyyksiin.

Maa jakautuu kolmeen eri alueeseen: pääkaupunkiin Brysseliin, Flanderiin, ja Valloniaan. Brysselissä voi nähdä kuuluisan Manneken Pis -pronssipatsaspojan ja vierailla kaupungin suurella Grand Place –torilla, joka on UNESCO:n maailmanperintökohde. Tutustu timanttikaupunki Antwerpeniin, tai vaikkapa vahvoista juustoistaan tunnettuun Limburg-provinssiin.

Maista kuuluisaa belgialaista suklaata

Kulttuuria ja herkullista ruokaa

Vuokratessasi mökin Belgiasta voi samalla päästä osalliseksi maan suuresta kulttuuritarjonnasta.

Belgia on mm. tunnettu sarjakuvistaan ja monista museoistaan. Mikäli kumpikin kiinnostaa käy vierailulla Brysselin The Comic Strip Center – sarjakuvamuseossa, kun olet lähistöllä.

Belgialainen keittiö muistuttaa paljon Pohjois-Ranskalaista. Tyypillisiin belgialaisiin ruokalajeihin kuuluvat ranskanperunat, vohvelit ja suklaa. Belgia on myös tunnettu oluestaan – jos vuokraat mökin, käytä tilaisuutta hyväksesi ja pistäydy vierailulle olutpanimossa.

Varaa loma-asunto Belgiasta suoraan kotisivuiltamme

Jos haluat tutustua Belgian nähtävyyksiin, keittiöön ja kaupunkeihin, vuokraa loma-asunto tai vuokratalo Belgiasta NOVASOLin kautta. Voit varata asuntoja suoraan sivustoltamme tai soittamalla asiakaspalveluumme. Kun haet kohteita NOVASOLin sivustolta, näet kaikki Belgiassa varattavissa olevat loma-asunnot. Voit myös tarkentaa hakua lisäkriteereillä niin, että löydät juuri sinun toivomuksiasi vastaavat vuokra-asunnot Belgiasta.