Kohdemaat ja lomakohteet

Hae loma-asuntoja ja -mökkejä kartalta

Tällä sivulla haet vuokrakohteita kartalta. Toistaiseksi voidaan asuntoja hakea ainoastaan maatasolla. Teemme kuitenkin jatkuvia parannuksia toimintoihin, jotta tulevaisuudessa voit hakea asuntoja yksityiskohtaisemmin ja alueellisesti tarkemmin.

 

 

Loma-asuntoja ja mökkejä Suomessa, Tanskassa ja muualla Euroopassa

Mökkejä Ruotsissa

Moni tietää, että Ruotsi on – kesän ja luontonsa vuoksi – mitä ihanin lomailumaa. Valikoimaamme kuuluu 2 500 mökkiä ympäri maata mukaan lukien Gotlanti ja Öölanti. Hinnoiltaan edullisia vaihtoehtoja on runsaasti. Kesämökkien lisäksi meillä on myös useita asuntoja niille, jotka haluavat viettää talvilomaa Ruotsissa. Mökkivalikoimastamme löytyy vaihtoehtoja monenlaiseen lomanviettoon.

 

Mökkejä Saksassa

Saksassa meillä on mökkejä muun muassa Pohjois-Saksan pitkillä hiekkarannoilla ja Baijerissa. Huoneistoja on myös Berliinissä. Lapsiperheille suosittelemme lämpimästi trooppisen vesiparatiisin Tropical Islandsin lähistöllä sijaitsevia loma-asuntoja.

 

Mökkejä Norjassa

Mökki Norjassa on mainio vaihtoehto sille, joka haluaa lomailla lähellä mieltä virkistävää luontoa, syviä laaksoja, vuonoja ja tuntureita. NOVASOLilta löydät kaikkea mukavista pikkumökeistä huippumoderneihin loma-asuntoihin, joissa on uima-altaat.

 

Mökkejä Itävallassa

Itävallalla on pitkä perinne turistimaana, eikä syyttä. Maassa on erinomaiset mahdollisuudet erilaiseen ulkoiluun. Alppien hämmästyttävä kauneus ei jätä ketään kylmäksi puhumattakaan maan rikkaasta kulttuurielämästä. Siirtyminen paikasta toiseen on helppoa maan kehittyneen infrastruktuurin vuoksi. Valinnan varaa on vaikka millä mitalla.

 

Jännittäviä Loma-asuntoja Belgiassa

Vuokraa asunto Belgiasta ja tutki moderneja, trendikkäitä suurkaupunkeja, joista on muotia, kauppoja, kulttuuria, taidetta ja herkullista ruokaa. Maan itäosassa on mahdollisuus meloa, maastopyöräillä tai vaikka ratsastaa vivahteikkaassa ja vaihtelevassa luonnossa.

 

Rentoudu [Link9].

Eihän aina ole välttämättä lähdettävä Suomesta, kun lähtee lomailemaan. Lomaile siis tänä vuonna kotimaassa ja vuokraa mökki siitä osasta maata, jossa harvoin vierailet ja vietä unelmiesi loma [Link10].

 

 

Loma-asuntoja Islannissa

Pääkaupunki Reykjavikin lisäksi, tarjoaa Islanti täydelliset rentoutumismahdollisuudet luonnonystävälle. Islannista sijaitsevista mökeistämme ja loma-asunnoistamme pääsee lomailija lähelle luontoa. Voit mm. tutkia kiehtovia tuliperäisiä jokien ja jäävuorten muovaamia maisemia.

 

Loma-asuntoja Tšekissä

Historia ja kulttuuri ovat kaksi seikkaa, jotka ovat tehneet Tšekistä suositun lomailukohteen. Leimallista maalle on hyvin säilynyt arkkitehtuuri ja historialliset monumentit. Mikset vierailisi suositussa pääkaupungissa ja vuokraat loma-asunnon Prahasta? Ehkä vuokraat mökin Tšekistä hiihtolomaa varten? Lomailija huomaa pian, että maalla on paljon tarjottavaa sekä talvella että kesällä.

 

Loma-asuntoja Bulgariassa

Suhteellisen tuntematon lomakohde Bulgaria tarjoaa sekä arkkitehtuuria, perinteitä ja kulttuuria, että kaunista, melkein koskematonta luontoa. Verrattuna muihin Länsi-Euroopan maihin on asuminen edullista – edullinen vaihtoehto lomailuun on vuokrata loma-asunto Bulgariasta.

 

Loma-asuntoja Turkissa

Hyvä ruoka, lämmittävä aurinko ja laajat rannat ovat esimerkkejä kaikesta mikä on tehnyt Turkista suositun lomakohteen pohjoismaalaisten keskuudessa. Sille, joka haluaa vuokrata asunnon Turkista, voimme suositella ihanaa Turkin Rivieraa ja sen keskustaa, satamakaupunki Antalyaa.

 

Mökkejä Slovakiassa

Mikset viettäisi lomaa uudella, jännittävällä tavalla? Vuokraamalla mökin Slovakiasta pääset lähelle kiehtovaa luontoa, kristallinkirkkaita järviä, korkeita vuoria ja kuumia lähteitä.

 

Mökkejä Puolassa

Loma-asunnon vuokraus Puolasta on oiva vaihtoehto sille, joka haluaa viettää lomaa Itämeren toisella puolella. Yhä useampi pohjoismaalainen lomailee maassa ymmärrettävistä syistä; suhteellisen läheisyyden ja edullisten hintojensa takia on Puola lapsiperheiden idylli, mutta myös suosittu kohde kalastajille, metsästäjille sekä marjan- ja sienenpoimijille.

 

Mökkejä Sveitsissä

Se, joka vuokraa loma-asunnon Sveitsistä voi nopeasti tutustua kaikkeen mitä tällä pienellä maalla on tarjottavanaan. Maan pienen pinta-alan vuoksi innokas lomailija siirtyy nopeasti paikasta toiseen.

 

Loma-asuntoja Kreikassa

Ei ole lainkaan hämmästyttävää, että asunnonvuokraus Kreikassa on saavuttanut suuren suosion. Maasta on vitivalkoisia hiekkarantoja, aurinkoa ja uintia, sekä Euroopan kulttuurin kehdon rikas historia. Leimaa antavaa Kreikalle on luonnollisesti sen pitkä historia mutta myös sen pohjoismaalaisten suuresti suosima keittiö.

 

Loma-asuntoja Alankomaissa

Arkkitehtuuri, pyöräilyäja tulppaanit ovat tyypillisiä Alankomaihin yhdistettyjä asioita, mutta maasta löytyy paljon muutakin. Vuokraa loma-asunto Alankomaista ja tutustu maan vilkkaaseen kaupunkielämään vesiteiden ja kanavien välittömässä läheisyydessä.

 

Loma-asuntoja Unkarissa

Unkari on maa, jossa on upea arkkitehtuuri ja kaunis luonto. Maalle tyypillistä ovat monet kuumat lähteet, joiden ohessa on nautintoa tuovia, kehoa ja mieltä elähdyttäviä kylpylöitä. Aivan erinomainen idea on vuokrata loma-asunto esimerkiksi maan pääkaupungista Budapestista.

 

Asuntoja ja huoneistoja Montenegrossa

Adrianmeren ääressä sijaitseva Montenegro on monelle lomanviettäjälle suhteellisen tuntematon ja jännittävä uutuus. Vuokraamalla asunnon Montenegrosta koet ainutlaatuisen ja kauniin luonnon - vaihtelevia maisemia, kirkkaita järviä ja korkeita vuoria.

 

Asuntoja Luxemburgissa

Luxemburg on pieni maa, jossa on suurenmoiset maisemat ja lomailijalle paljon tekemistä rennosta oleskelusta aktiiviseen lomailuun. Vuokraa mökki tai loma-asunto Luxemburgissa ja tutustu kaikkeen, mitä maalla tarjottavana.

 

Loma-asuntoja Sloveniassa

Sloveniassa on sekä aurinkoisia rantoja että upeita Alppimaisemia. Etsii lomailija sitten aurinkoa ja untia tai liikunnallista Alppivaellusta, on loma-asunto Sloveniassa erinomainen vaihtoehto.

 

Loma-asuntoja Kyproksella

Sille, joka haluaa olla varma siitä, että aurinko paistaa, on Kypros mainio lomakohde. Useimmille pohjoismaalaisille on tämä upea saari jo ennalta tuttu ja suosittu aurinkoinen lomanviettopaikka. Tee lomastasi sinun näköisesi vuokraamalla asunto Kyprokselta, Nauti auringosta, uinnista ja rannoista sekä luonnosta ja kulttuurista.

 

Loma-asuntoja Albaniasta

Seikkaile jännittävässä Albaniassa vuokraamalla loma-asunto tai huoneisto maasta välimeren rannalla. Nauti auringosta, herkullisesta ruoasta ja uinnista lomakohteessa, joka on monelle pohjoismaalaiselle suhteellisen tuntematon. Paras tapa tutustua Albaniaan on vuokrata asunto paikan päältä!

Arriving on a Saturday will increase the number of available properties