Mökkejä Englannissa

Upouusia lomailumahdollisuuksia!

Tarjoamme yhdessä sisaryritystemme cottages4you:n ja Hoseasons:in kanssa lomailumahdollisuuksia Isossa-Britanniassa ja Irlannissa. Nyt kannattaa varata mökkiloma ja nauttia vapaudesta ja omasta rauhasta kotoisassa mökissä. Kaikki mökkimme ovat luokiteltuja Visit England -standardien mukaan ja niiden laatu (mukavuus ym.) tarkastetaan säännöllisesti.

Ne, jotka haluavat seikkailua, voivat vuokrata veneen ja tutustua Englannin upeisiin kanaviin ja jokiin. Tarjoamme useita erityyppisiä ja hintaisia loma-asuntoja, jokaiseen makuun. Asuinnoissa on yleensä 2 – 20 sänkypaikkaa; olemme miltei varmoja siitä, että sopiva vaihtoehto löytyy lähes kaikille vieraillemme.

Tuhansia laatutarkastettuja mökkejä Isossa-Britanniassa ja Irlannissa.

Vuokramökkejä Isossa-Britanniassa

Mökkiloma on erinomainen mahdollisuus tutustua kaikkeen mitä Isolla-Britannialla on tarjottavana. Riippumatta siitä kiinnostaako sinua romanttinen matkaa kahdelle, puuhakas perhereissua vai ylellinen, kaikilla mukavuuksilla varustetulla loma, löytyy siihen ratkaisu.

Rentoudu ja nauti luonnonläheisyydestä kaukana arjen huolista. Tutustu brittiläiseen maaseutuun tai merenrannikkoon, mökissä tai vaikka kalastustuvassa. Perinteisten mökkien lisäksi voit myös valita hieman erilaisen majoituksen… miksei vaikkapa majakkatalon, linnan tai asunnoksi muutetun vesitornin?

Useissa mökeissä on vaihtelevaa lisävarusteltua, joka varmasti kohottaa lomatunnelmaa: esimerkiksi avotakkoja, puulämmitteisiä kamiinoita, sisä- ja ulkouima-altaita. Monet mökit sijaitsevat lisäksi heti kävelypolun varressa tai kylissä, perinteisten pubien lähistöllä. Voi itse valita kuinka pitkäksi aikaa mökin haluaa vuokrata, 2 yöstä useaan viikkoon, sopivasti viikonloppuretkelle tai aidolle lomalle.

Ole hyvä ja huomioi: varaus tapahtuu sisaryrityksemme cottages4you:n kautta, englannin kielellä ja GBP (£)-valuutalla. NOVASOLin vuokraehdot ja tarjoukset eivät ole voimassa.

 

Kalastusta veneilylomalla Englannissa

Jos kaipaat jotain hieman erilaista, mikset vuokraisi venettä Isossa-Britanniassa tai Irlannissa? Tutustu hienoihin veneilyreitteihin koko saaristovaltion ympäri. Veneissä on runsaasti mukavuuksia, joka tekee asumisesta miellyttävää.

Vene vuokrattavissa Isossa-Britanniassa

Mikä vene valita?

”Narrowboat”-tyylinen kanavavene on sopiva rauhalliseen retkeen ja lipuu rentoa tahtia läpi maaseudun kulkevia jokia ja kanavia. Tyypillisiä ”cruiser” retkiveneitä on saatavilla Norfolk Broadsin vesialueilla, Cambridgen alueella, Caledonian Canal -kanavalla, ja Thamesjoella. Veneestä riippumatta on kulkunopeus aina pari mailia tunnissa – lomalaisena tottuu hiljentämään vauhtia ja rentoutumaan.

Nyt kyytiin pitämään hauskaa!

Sekä mökkilomalla että veneilylomalla on omat kohokohtansa, mutta veneilylomassa koet:

  • … seikkailua! Veneily on sopivaa hupia sekä lapsille että aikuisille.
  • … uusia elämyksiä joka päivä! Kannattaa vuokrata vaikka polkupyörä ja pysähtyä tutkimaan kiinnostavia alueita tarkemmin. On suositeltavaa pakata mukaan kävelykengät: joka pienvenesatamasta löytyy karttoja ja runsaasti tietoa kaikesta mielenkiintoisesta.
  • … vaihtelua lomaan. Lisätunnelmaa saa vierailemalla esimerkiksi jokien varrelta sijaitsevissa pubeissa, syömällä paikallista ruokaa tai onkimalla merkityillä kalastuspaikoilla.

5 vinkkiä venelomailijalle

  1. Veneily Narrowboat-veneillä ei vaadi korttia eikä lupaa. Pienvenesataman palvelualtis henkilökunta näyttää kaikille vieraille miten venettä ajetaan ja vie harjoitteluajoille kunnes vieras tuntee olevansa valmis ajamaan itse. On hämmästyttävää, kuinka helposti venettä voi ohjata. Joka pienvenesatamasta saa myös tarvittaessa pelastusliivejä.
  2. Useissa pienvenesatamissa voi henkilökunta tarjota kyydin bussipysäkiltä tai rautatieasemalta. ja Jos on jo etukäteen kertonut henkilökunnalle, että aikoo viipyä kauan vesillä, on veneessä lisäpyyhkeet valmiina.
  3. Syömistä ja juomista voi tilata etukäteen, välttääkseen odotusta kun saapuu veneelle.
  4. Veneet on hyvin varusteltuja ja niissä on mm. keittiöt ja riittävästi virtaa akkuissa käyttämään kaikkia tarvittavia sähkölaitteita.
  5. Kannattaa tutustua ensiluokkaisiin ’Starboard Boats’-luokkaisiin veneisiimme, joissa tarjotaan mm. myös samppanjaa!

Ole hyvä ja huomioi: varaus tapahtuu sisaryrityksemme cottages4you:n kautta, englannin kielellä ja GBP (£)-valuutalla. NOVASOLin vuokraehdot ja tarjoukset eivät ole voimassa.