Arriving on a Saturday will increase the number of available properties

Tropical Islands

Vuokraa mökkejä trooppisen lomaparatiisin tuntumassa!

Kaipaatko trooppista lämpöä, lähempänä kuin Thaimaassa? Silloin suosittelemme asuntoa Tropical Islands -vesipuiston läheisyydestä, mistä pääset palmujen alle ja valkoisten hiekkarantojen äärelle kun ilma on lämmin ja aurinko paistaa – ja kaikki tämä vaan kivenheiton päässä Berliinistä!

Tropical Islands on 66 000 neliömetrin kokoinen kupolirakennus, jonka sisällä on yksi Euroopan suurimmista sisätilasademetsistä, hiekkarantoja, trooppisia palmuja, seikkailuvesipuistoja, baareja ja ravintoloita. Varaamalla asunnon NOVASOLin kautta, voit nauttia kaikista Tropical Islands:in eduista ja samalla vapaudesta, jota oma loma-asunto merkitsee.

 

Tropical Islands - tropisk semester året om

Unohtamaton elämys koko perheelle

Tropical Islands -lomakylä sijaitsee heti Tropical Islands:in vieressä ja loma-asunnosta pääsee kätevästi trooppiseen lomapuistoon. NOVASOLin vieraille on oma sisäänkäynti, jossa välttyy jonottamiselta.

Vesipuistossa voi seikkailla mm. 3000 neliömetrin suuruisessa ’Tyynessämeressä’; 200 metrin pituisella hiekkarannalla; Bali-laguunilla, jonka veden lämpötila on 32°C; Saksan korkeimmalla, jopa 25-metrisellä vesiliukumäellä; trooppisella saunomisalueella; wellness-tiloissa ja monessa muussa kohteessakin. Niin, ja miksei kävisi katsomassa Tropical Islands:in omaa shopping-bulevardia, tai kokeilisi minigolfailua tai kuumailmapallolentoa? Tropino lastenklubista löytyy tekemistä myös lapsille ja tarjoaa runsaasti aktiviteettejä kuten kiipeilytelineitä, softballia, ajelua mini-gokarteilla ja paljon muuta. Tropical Islands on todellinen lomaparatiisi kaiken ikäisille lapsille!

NOVASOLin loma-asunnon käyttäjille vapaa sisäänpääsy!

NOVASOLin kautta voit nauttia lomasta hymysuin Tropical Islands:in läheisyydessä sijaitsevassa mökkikylässä. Parasta asunnon varaamisessa on että vuokrahintaan sisältyy vapaa pääsy Tropical Islands:iin, koko vierailun ajalle. Voit vuokrata mökin vähintään 2 yöksi kerrallaan vuoden ympäri. Paikalliskonttorimme auttaa ja vastaa loman aikana ilmaantuviin kysymyksiin.

NOVASOLin mökeillä ja loma-asunnoilla Tropical Islands:in tuntumassa voi

nauttia lomasta ja viihtyä ilman että täytyisi lentää maanpallon toiselle puolelle. Täällä pääsee eroon arjen huolista ja stressistä, ja voi rentoutua yksin tai perheen kanssa, nauttien vain pelkästä olemisesta tai lomakohteen monista aktiviteeteistä.

Tervetuloa NOVASOLille ja loma-asuinnollemme Tropical Islands:in tuntumaan!