Arriving on a Saturday will increase the number of available properties
 
 

Luovuta mökkisi vuokrattavaksi NOVASOLin kautta

Joku unelmoi juuri nyt loma-asunnostasi…

Tiesitkö, että kesämökkisi tai loma-asuntosi voi olla jonkun toisen unelmalomakohde? NOVASOLilla olemme vuodesta 1968 lähtien tarjonneet lomalaisille aitoja lomaelämyksiä ympäri Eurooppaa. Mökinvuokrauksella tuotat jollekin lomailuiloa ja samalla vaikutat positiivisesti loma-asuntosi alueen turismiin. Jos olet kiinnostunut vuokraamaan mökkisi NOVASOLin kautta, täytä oheinen lomakkeemme niin otamme sinuun pian yhteyttä. Lomakkeen täyttäminen on täysin ilmaista eikä sido sinua mihinkään. Mikäli sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä niin kerromme mielellämme lisää toiminnastamme!

 

Markkinointipäällikkö Minna Kauppi +358 40 736 7596 (poissa 31.12.2017 saakka)

Tuote- ja myyntivastaava Pekka Hirvonen +358 40 549 5958

Tuote- ja myyntiassistentti Miia Tanskanen +358 40 160 1599

 

 

NOVASOLin periaatteet

NOVASOLin päätavoite on olla loma-asunnonvuokraajan ensimmäinen vaihtoehto. Tavoitteemme ovat:

  • Varmistamme sinulle suurimman mahdollisen vuokratulon, noudattaen mökkivuokrausalan säädöksiä ja eettisiä sääntöjä.
  • Tarjoamme korkeaa laatua ja hyvää palvelua.
  • Teemme kaikkemme, että yhteistyö asunnonomistajiemme kanssa sujuisi turvallisesti, helposti ja luotettavasti.
  • Tehostamme asuntosi vuokraamista ammattimaisella neuvonnalla, tehokkaalla markkinoinnilla ja mainonnalla sekä tiedottamalla vuokrausmarkkinoista ja loma-asuntojen sijaintialueiden olosuhteista.

Mikä on NOVASOL?

NOVASOL on sitten perustamisvuoden 1968 kasvanut kansainväliseksi konserniksi, jolla on tytäryhtiöitä useassa Euroopan maassa. Yksi jännittävimmistä tehtävistämme on uusien konseptien jatkuva kehitys. Niiden avulla lisäämme vieraidemme mielenkiintoa juuri sinun loma-asuntoasi kohtaan. Me NOVASOLilla uskomme, että Suomen markkinoilla on merkittävää potentiaalia. Lomalaisemme ovat pääasiassa Saksasta, Hollannista ja Tanskasta, ja tarjoamme heille vuokrattavaksi n. 40 000 loma-asuntoa 29:ssa eri Euroopan maassa. Olemme vakuuttuneita, että menestyksen avain niin sinulle asunnonomistajana, kuin NOVASOLille piilee siinä, että kykenemme osana suurta konsernia hankkimaan kansainvälisiä yhteistyökumppaneita. Samalla kuitenkin säilytämme paikallisen tavan toimia ja sopeutamme toimintamme kunkin maan markkinoita silmällä pitäen.

Näillä sivuilla pystyt lukemaan lisää siitä, miten mökinvuokraus käytännössä tapahtuu ja mitä etuja siitä on, kun vuokraat NOVASOL Suomen kautta. Jos haluat tietää enemmän NOVASOLista, ota rohkeasti meihin suoraan yhteyttä. Mikäli haluat lisätietoa NOVASOLista yrityksenä, löydät sitä Tämä on NOVASOL-sivulta.

 

Olet tervetullut NOVASOLille kun haluat vuokrata mökkisi Suomessa!

 

Tähdellä (*) merkityt kentät on pakko täyttää.
Tietoa sinusta
Tietoa loma-asunnostasi
Palaute